Netatmo Weather Station

Pressemelding fra Netatmo 11. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Netatmo lanserer en ny app til Weather Station

Netatmo, en innovativ utvikler av forbrukerelektronikk for smarthjem, lanserer i dag en ny app til sin smarte værstasjon.

Den nye appen utnytter hele den tilgjengelige plassen på store mobilskjermer, om på iPhone 6S eller Samsung Galaxy S6 Edge. Appen har ellers fått et helt nytt grensesnitt med en moderne og stilren design. Fargene og de ulike temaene tilpasser seg i forhold til tid på døgnet og skydekke.

I tillegg inkluderer appen en intuitiv visning av all informasjon som samles inn via Weather Station og værstasjonens tilbehørsmoduler. Den nye appen gir blant annet direkte tilgang til WeatherMap – verdens største nettverk for værobservasjon, med data som deles av Netatmo Weather Station-brukere over hele verden.

iOS-brukere kan laste ned den nye appen allerede i dag. Android- og Windows Phone-versjoner blir tilgjengelig fra førstkommende fredag, 13. november. Netatmo Weather Station tilbyr en komplett løsning for deg som vil observere værforholdene. Værstasjonen foretar målinger inne og ute av blant annet temperatur, luftfuktighet, lufttrykk, CO2-nivå og lydforurensning.

Informasjonen som samles inn av Weather Station kobles opp mot brukerens smartmobil, noe som gjør det mulig å forbedre inneklimaet og tilpasse utendørsaktiviteter.

Powered by Labrador CMS