NY SMARTMOBIL FRA DORO

Eldrespesialisten hadde en helt ny modell å vise fram til deltakerne på Euronics kompetansedager.

Publisert Sist oppdatert

Salgssjef Kent Antonsen i Doro var på plass med egen stand i Fredrikstad, og forteller at selskapet har stort utbytte av å være med på denne type arrangementer.

– For vår del er det veldig viktig å være ute og bli kjent med de som selger produktene våre, og Euronics er en kjede vi har et veldig godt samarbeid med. De er veldig fokuserte på produktene våre og gjør det veldig bra, sier Antonsen til fagbladet Elektronikkbransjen.

Kundene krever mer

Via vår Doro App Selection lager vi egne, enklere versjoner av de mest populære appene

Doro har spesialisert seg på løsninger for eldre, og salgssjefen sier deres kunder blir stadig mer avanserte.

– Det kommer stadig nye mennesker inn i vår målgruppe, og de kommer fra en Iphone- eller Samsung-verden. Vi må dermed også tilby dem smarttelefon-løsninger, men i en litt enklere versjon og som har bedre lyd.

Doros siste nyhet, som kommer i butikkene i løpet av høsten er en ny smarttelefon. I fjor lanserte den svenske mobilprodusenten sin første smarttelefon, PhoneEasy 740. Nå viser de fram oppfølgeren, Liberto 810.

–Dette er en ren Android-telefon, men har det brukergrensesnittet som Doro er kjent for. Her er en smarttelefon med tre direkteknapper for de viktigste telefonnumrene, med bilder av hver enkelt kontakt. Vi har også et enkelt menyoppsett, med store knapper, og fire tydelige faner.

Ingen alarmknapp

Det betyr at man kan laste ned alle appene som finnes i Googles Play-butikk, men Doro har også egne versjoner. 

– Mange i vår målgruppe vil ha noe som er enklere enn det som tilbys i den vanlige app-butikken. Via vår Doro App Selection lager vi egne, enklere versjoner av de mest populære appene som for eksempel Facebook, sier Antonsen.

Den største forskjellen fra Doros tidligere telefonen er kanskje at 810 ikke har dedikert  alarmknapp, men salgssjefen sier den vil være på plass i 820-modellen som kommer litt senere i høst.

Doro Liberto 810 kommer til å koste rundt 1.500 kroner ut til sluttkunde.

Powered by Labrador CMS