Nikon Coolpix med SnapBridge

Pressemelding fra Nikon 23. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon lanserer kompaktkameraer med ny synkroniserings- og delingsteknologi

Nikon lanserer nye COOLPIX-kameraer med den nye SnapBridge-appen som enkelt lar deg dele og synkronisere bilder og filmer. I tillegg har kameraene superzoomobjektiver med den anerkjente NIKKOR-optikken og Nikons nyeste bildeteknologi.

Både COOLPIX B700, med 60 ganger optisk zoom, og COOLPIX A900, med 35 ganger optisk zoom, har funksjonalitet for et bredt zoomområde og avansert videoopptak i 4K UHD. COOLPIX B500 kombinerer en CMOS-bildebrikke med 16 megapiksler med 40 ganger optisk zoom. Det elegante og slanke COOLPIX A300 er utstyrt med 8 ganger optisk zoom.

Alle kameraene er kompatible med SnapBridge, den nye Nikon-appen som opprettholder en kontinuerlig automatisk tilkobling mellom kameraet og smartenheten, slik at det er enkelt å få full kontroll over bilder og filmer.

COOLPIX B700 har NIKKOR-optikk i et objektiv med Super ED-glass og 60 ganger optisk zoom som kan utvides til 120 ganger Dynamic Fine Zoom¹. Dette gjør det enkelt å ta klare og detaljerte bilder av motiver langt borte som for eksempel månen, dyreliv og fartsfylte sportsaktiviteter. Filmer i 4K UHD / 30p sikrer opptak i svært høy kvalitet, og bilder i RAW (NRW) gir ekstra god bildebehandlingsmuligheter og bildekvalitet. Superzoomkameraet med 20,3 megapiksler omfatter et effektivt autofokussystem (AF) for presise opptak, med femtrinns Dual Detect Optical VR (bildestabilisator)² og zoomkontroll på siden av objektivet for å redusere kamerabevegelser. Komponer bilder ved hjelp av en innebygd elektronisk søker eller 7,5 cm vippbar LCD-skjerm – begge med en oppløsning på 921 k-punkter, som gir kreative komposisjonsmuligheter fra alle vinkler – og del bilder umiddelbart med SnapBridge-appen.

COOLPIX A900-kameraet med 20,3 megapiksler og NIKKOR-optikk er et kamera i lommestørrelse. Ta fantastiske og detaljerte bilder på reise med det kraftige objektivet med 35 ganger optisk zoom, som kan utvides til 70 ganger Dynamic Fine Zoom¹, eller spill inn film i 4K UHD / 30p. Slipp kreativiteten løs med den 7,5 cm vippbare LCD-skjermen med oppløsning på 921 k-punkter og manuelle eksponeringsk ontroller (P/S/A/M), og del bilder umiddelbart med SnapBridge-appen. Vær klar til å ta bilder på kort varsel med høyhastighets AF, komponer enkelt motiver med knappen for tilbakestilling av zoom, og lag imponerende superlapse- og time-lapsefilmer uten problemer. Effektiv bildestabilisator (VR) sørger for skarpe bilder og jevne opptak, selv med full telezoom.

Nikon COOLPIX B500 med 16 megapiksler gir god bildekvalitet på en enkel måte. NIKKOR-objektivet med 40 ganger optisk zoom, som kan utvides til 80 ganger Dynamic Fine Zoom¹, tar fotografen rett til begivenhetenes sentrum. En zoomkontroll på siden av objektivet bidrar til suveren stabilitet under opptak. Utforsk unike synsvinkler med den 7,5 cm vippbare LCD-skjermen med 921 k-punkter, komponer enkelt motiver med knappen for tilbakestilling av zoom, og ta opp filmer i full HD-kvalitet.

Det slanke og elegante COOLPIX A300-kameraet med 20,1 megapiksler gjør det enkelt å ta bilder når man er på farten. Ta flotte nærbilder med NIKKOR 8 ganger optisk zoom, som kan utvides til 16 ganger Dynamic Fine Zoom¹. Ta perfekte portretter enkelt med Smart portrett-funksjonen, og optimaliser kamerainnstillinger automatisk med funksjonen Automatisk motivvalg.

SNAPBRIDGE

Smartenheten kan enkelt pares med Nikon-kameraet, og det er ikke nødvendig å gjøre det mer enn én gang. Bare installer SnapBridge-appen på smarttelefonen eller nettbrettet, start kameraet, og velg kameraet fra listen over tilgjengelige enheter i appen. SnapBridge forblir tilkoblet til kameraet i bakgrunnen, slik at det er mulig å overføre bilder etter hvert som de tas uten å måtte koble til på nytt for hver gang. Bilder synkroniseres med kameraet til og med når det er slått av slik at smartenheten kan brukes uten avbrudd. Med SnapBridge er det mulig å få ”live view” på smartenheten av alt Nikon-kameraet ser. Komponer bilder på skjermen på smarttelefonen eller nettbrettet, og aktiviser utløseren ved å trykke på smartenheten for å ta bildet.

Vegar Berg i Nikon Norge, sier de nye modellene i COOLPIX-serien har en suveren ytelse og gir svært livaktige og detaljrike bilder.

– Med superzoomen får bildene en høy detaljrikdom. SnapBridge-appen gjør det svært enkelt å dele og overføre bildene automatisk med en gang. Uansett om man liker å ta bilder av fartsfylte sportsaktiviteter, fotografere på reiser eller rett og slett ta portrettbilder av venner og familie hjemme, vil et av de nye COOLPIX-kameraene være midt i blinken, sier han.

COOLPIX A900, B700, B500 og A300 er tilgjengelig fra 14. april 2016 til veiledende priser på 4190,-, 4590,-, 2790,- og 1590,- i respektiv rekkefølge.

Powered by Labrador CMS