Pioneer XW-BTS1 og XW-BTS3

Pressemelding fra Pioneer 11. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Streame lyd enkelt og elegant med med Bluetooth

XW-BTS1 er en kompakt høyttaler for streaming fra Bluetooth-enheter. Denne 10W høyttaleren gir fin lyd på enkelt vis, og A2DP Bluetooth fungerer med nesten alle moderne PC-er, smarttelefoner og nettbrett. BTS1 er kompakt og lett så du kan ta den med hvor du vil. Du behøver ingen komplisert oppkobling, her finnes nemlig også en 3,5 mm aux inngang for apparatersom ikke har Bluetooth, feks. iPod Classis.  Paring av Bluetooth er enkelt, med et knappetrykk, og familie og venner kan enkelt streame sine favorittlåter til din høyttaler.

XW-BTS1 finnes i sort og hvit, lanseres i Januar 2013.

Veiledende pris kr 798,-

XW-BTS3 og XW-BTS1 ser ganske  like ut, men det er forskjeller. BTS3 har større forsterker på 2x15W,

større høyttalerelementer og et noe større kabinett. Dette gir en vesentlig bedre lydkvalitet med fyldigere bass og mer presis diskant. BTS3 har også innebygget docking på toppen for iPod/iPhone  (t.o.m. iPhone 4S).

På baksiden finner du , i tillegg til aux-inngangen, også en videoutgang, så du kan spille video fra din iPhone/iPod på en TV med lyden gjenngitt  fra  BTS3.  Til BTS3 følger det med fjernkontroll.

XW-BTS3 finnes i sort og hvit, lanseres i Januar 2013

Veiledende pris kr 1198,-

Powered by Labrador CMS