Den nye direktøren for BSH Husholdningsapparater AS, Rune Tufte, ønsket kunder velkommen til hvitevarepresentasjonen på opplevelsesdagen til Bosch.

BOSCH SAMLET STYRKENE

– Vi skal markere 75 års-jubileet for Bosch kjøleskap. Samtidig viser vi dere den nye serien oppvaskmaskiner, og i løpet av dagen skal vi vise alt det Bosch står for i Norge.

Det sa ny administrerende direktør i BSH Husholdningsapparater AS, Rune Tufte, da han ønsket kunder velkommen til en heldags opplevelse i den store hangaren på Fornebu. Her hadde Bosch samlet alle divisjonene i firmaet til en utstilling og invitert om lag 600 kunder. Meningen var å vise bredde og ny teknologi kombinert med sesongens planer for markedsføring. Midt i hangaren var det satt opp et sirkustelt. Her skulle divisjonene stå for innslagene sammen med sirkusartister. Det ble et fargesprakende show, og opplevelsesdagen ble avsluttet med middag og underholdning.

– Vil vise mangfold

– Hovedhensikten med denne opplevelsesdagen er å vise mangfoldet innen Bosch-konsernet og størrelsen vår på europeisk- og verdensbasis. Jeg tror en del av kundene våre ikke er klar over dette. Vi mener det styrker hvitevaredivisjonen hos Bosch at vi har mange ben å stå på, sier salgsdirektør Bente Heiersjø hos BSH Husholdningsapparater AS.

Til opplevelsesdagen hadde Bosch invitert sine viktigste samarbeidspartnere. Heiersjø legger vekt på at BSH vil bruke denne dagen til å presentere den nye oppvaskmaskinmodellen og nye kjøleskap i forbindelse med jubileet.

– Det er ti år siden vi sist presenterte en plattform for oppvaskmaskiner, og nå skjer det så mye nytt at vi fokuserer kraftig på dette. Den nye modellen heter Active Water og blir lansert 1. september.

Jubileumsmodeller

Det er 75 år siden Bosch kom med sitt første kjøleskap til forbrukermarkedet. Heiersjø legger vekt på at den lange erfaringen har ført til at merket har høy markedsandel. Bosch var tidlig ute med å fjerne miljøfiendtlige gasser og innføre no frost-begrepet i skapene. Nå kommer også de første skapene med energiklasse A++ fra denne leverandøren. Jubileumsmodellen kommer i fargene rød, sort, hvit, sølv og cappuccino. Hun opplyser at jubileumsskapene er påkostede modeller og har energiklasse A+. De blir markedsført i disse dager.

Fagbladet Elektronikkbransjen nr.5/2008

Salgsdirektør Bente Heiersjø er stolt over de nye skapene i jubileumsserien til Bosch.
Svenske Roffe Ruud er verdensmester i bobcat-kjøring og holdt oppvisning i sirkusteltet.
Flamechild (Henning Starholm) stod for et av høydepunktene på sirkusshowet som flammekunstner.
Salgsrepresentant for Bosch i Bergen Arne Gresnes demonstrerte den nye oppvaskmaskinen Active Water for kundene sine.
Hege Hammeren (t. v.) og Ann Karin Aar Brekstad fra Coop Elektro i Levanger diskuterer jubileumsserien fra Bosch.
Sirkusartisken Christina greide å smyge seg inn i en av de nye vaskemaskinene.
Til toppen