Dell Latitude-serie

Pressemelding fra Dell 7. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

De tynneste og letteste business-bærbare i historien

På CES-messen i Las Vegas hadde vi i går kveld norsk tid gleden av å vise frem en utvidet, oppdatert og kraftig forbedret Latitude-serie. Den nye oppdateringen gjør maskinene tynnere, lettere og mer kapable enn selv mange av de mest populære forbrukermodellene på markedet, uten å gå på akkord med it-avdelingenes sikkerhets- og administrasjonskrav.

Helt nye Latitude 11, 12 og 13

Med moderne materialer, og lærdom og designinspirasjon fra vår prisvinnende XPS-serie, har nå hele Latitude-familien fått en ny, slank formfaktor. Både 3000-, 5000- og 7000-serien har blitt både tynnere og lettere, samtidig som de byr på bedre effektivitet og mer kraft enn før.

Helt nye produkter i familien er vår Latitude 13 7000 Series Ultrabook, Latitude 12 7000 Series 2-i-1, og Latitude 11 5000 Series 2-i-1:

Den nye Dell Latitude 13 7000 Series Ultrabook er verdens minste 13-tommers bærbare i forretningsklassen. Takket være en konstruksjon av med flere lag karbonfiber i samme kategori som du finner i rom- og luftfartsapplikasjoner er den også både lett og robust. Det vil også komme en versjon i aluminium. Sikkerheten ivaretas med en rekke smarte funksjoner, som smartkortleser, fingeravtrykksleser, RFID-leser og programvare for sikkerhet og kryptering.

En Thunderbolt 3-kontakt gir mulighet til 8 ganger raskere dataoverføring enn med USB 3.0, samt tilkobling av doble 4K-skjermer. I tillegg kan USB Type-C la deg bruke én kabel til både docking, strøm, bilde, lyd og data. I tillegg gjør den ultraslanke InfinityEdge-skjermen, den lave vekten, og lang batteritid vår nye Latitude 13 7000 Series Ultrabook perfekt for ansatte på farten.

Vi lanserer også Dell Latitude 12 7000 Series 2-i-1, en av verdens letteste 12,5-tommers 2-i-1-maskiner, som tilbyr det beste av begge verdener fra både PC og nettbrett. Maskinen kommer også med et godt utvalg tilbehør, inkluderert to forskjellige tastaturer tilpasset forskjellige bruksmønstre: Dell Latitude 12 Slim Keyboard, et lett og bakbelyst tastatur i full størrelse, eller Dell Latitude 12 Premium Keyboard, som dessuten lar deg styre muspekeren med en presis berøringsplate med gest-støtte.

Skjermen er beskyttet av herdet Corning Gorilla Glass NBT, omgitt av et helstøpt stykke magnesium. Latitude 12 7000 Series er i tillegg forretningsmarkedets eneste 2-i-1 med en 4K UltraSharp UHD berøringsskjerm. Med denne PC-en slipper brukerne å forholde seg til klønete mekanismer og låseklemmer, da den bruker en innovativ magnetløsning for å gjøre det så enkelt som mulig å bytte mellom forskjellige bruksmåter.

Den tredje nyheten, Dell Latitude 11 5000 Series 2-i-1, er en tynn lettvekter av magnesium og herdet glass. Denne 10,8-tommers 2-i-1-maskinen for forretningsmarkedet er tilgjengelig med de beste sikkerhets- og styringsløsningene i verden, som robust kryptering, avansert autentisering, beskyttelse mot skadelig programvare og automatiserte løsninger for utrulling, overvåkning og oppdatering av systemet.

Både Dell Latitude 13 7000 Series og Latitude 12 7000 Series er allerede prisbelønte, og har blitt utvalgt til 2016 CES Innovation Awards i henholdsvis kategoriene Computer Hardware og Tablets & E-readers. De slår dermed lag med Dells nyeste skjermer, som også har vunnet innovasjonspriser på årets CES.

Dell Latitude 11 5000 Series og Dell Latitude 12 7000 Series blir tilgjengelig i løpet av februar 2016. Dell Latitude 13 7000 Series blir tilgjengelig i løpet av mars 2016.

Powered by Labrador CMS