ETABLERER MOCCAMASTER SCANDINAVIA AS

Smitbeheer BV, eieren av Technivorm BV, har sammen med AS Wilfa etablert et nytt markedsføringsselskap under navnet Moccamaster Scandinavia AS. Moccamaster er i følge en pressemelding markedsleder i Norge, Sverige og Finland og på rask fremmarsj i Danmark.

Bakgrunnen for etableringen er ytterligere å kunne bygge ut denne posisjonen. Selskapets hovedformål er å bidra til sterkere koordinering og bedre utnyttelse av de samlede markedsføringsressurser for å videreutvikle Moccamaster som merkevare.

Wilfa deltar på eiersiden i det nye selskapet og skal som tidligere distribuere Moccamaster til kunder i Norge og Sverige. Jan Fredrik Hagen vil lede det nye selskapet. Han har frem til i dag har vært daglig leder i AS Wilfa. Morten Hoff overtar fra 1. mai som daglig leder i Wilfa. Han har jobbet i Wilfa i 8 år og har hatt produkt, salg og marked som sine hovedområder.

– Jeg ser frem til å være med å videreutvikle Wilfa til å få en enda sterkere posisjon på det nordiske markedet. Wilfa er markedsleder innen flere kategorier og vi skal satse offensivt. Målet er at produktene og merkene Wilfa distribuerer, sammen med kompetansen til våre ansatte, skal være med på å gjøre oss til den mest interessante partneren for våre forhandlere, sier Morten Hoff i pressemeldingen.

Wilfa AS er heleid av Morek AS som igjen er heleid av MH Holding AS der Morten Hoff har alle aksjene.

Morten Hoff blir daglig leder i Wilfa AS.
Til toppen