Administrerende direktør Kenneth Baltzersen i Euronics Norge. Foto: Euronics.

EURONICS STERKERE PÅ IFA

– Jeg gleder meg over at Euronics blir den mest synlige kjeden på IFA og inviterer alle norske handlere til å besøke oss.

Det sier Kenneth Baltzersen, administrerende direktør i Euronics AS, i en kommentar til at kjeden nok en gang viser styrke på IFA-messen. Ledelsen i den tyske Euronics-kjeden har i år bestemt seg for å sløyfe sin nasjonale høstsamling for handlerne, og i stedet legge den til IFA i Berlin.

Beslutningen blir hilst velkommen av så vel messeledelsen som messens organisatorer, det tyske leverandørforbundet Gfu og handlerforbundet Zvei. Det har vært en kjent sak at IFAs organisatorer og ledelse lenge har satset på å øke messens interesse hos handlere og kjeder fra hele Europa. Euronics har også tidligere hatt egen utstilling på messen i felles europeisk regi. Nå blir altså dette utvidet.

– Dette betyr at vi beveger oss i en ny retning. På den ene siden utvider vi på IFA og på den andre siden vil vi gjøre det langt lettere for handlerne å bestille varer hos oss gjennom kjedekontorene. På IFA får vi også kontakt med de internasjonale samarbeidspartnerne våre og tilgang til verdens ledende produsenter, sier Benedict Kober, talsmann for styret i det tyske Euronics.

Til toppen