GET LANSERER FILMLEIE

Get gjør det mulig å leie filmer, også i HD-kvalitet, ved hjelp av fjernkontrollen.

Toppstripe: Nytt

Filmene leies for 24 timer av gangen og koster mellom 9 og 59 kroner. I første omgang er det Get-kunder i Oslo som får tilgang til tjenesten, men innen utgangen av året vil alle kunder i Gets oppgradert digital-TV-nett kunne bestille filmer direkte med fjernkontrollen. Forutsetningen er at man har en dekoder fra Get som er klargjort for tjensten Filmleie.

– Leie av film kan ikke gjøres enklere og mer brukervennlig enn dette. Svært mange forbrukere er interessert i film, og med så mange titler, fra klassikerne til blockbusterne, har Get sine kunder mange gode filmopplevelser i vente, sier produktdirektør i Get, Tom Jahr, i en pressemelding.

Majoriteten av filmene leveres av filmdistributøren SF Anytime. Hver uke blir nye filmer tilgjengelig i filmleietjenesten, mange på samme tidspunkt som de kommer ut i videobutikkene. Mange av de mest kjente filmstudioene vil ha filmene sine tilgjengelig i tjenesten allerede ved lansering, inkludert 20th Century Fox, Universal, Buena Vista, Metro Goldwyn Mayer og New Regency. I tillegg kommer filmer fra 30 skandinaviske distributører. Flere nye Hollywood-studioer vil være på plass om kort tid, og på sikt vil også TV-serier inngå i tjenesten, heter det i pressemeldingen.

Man kan pause, spole og se den så mange ganger en ønsker innenfor leieperioden på 24 timer.

– Get er blant de første kabel-TV-selskapene i Europa med en slik tjeneste, og med denne lanseringen gjør vi et kjempesprang i forhold til brukervennlighet og tilgjengelighet. Dette er en tjeneste for folk flest, sier Jahr.

I tillegg til filmene fra SF Anytime er også voksenfilmer fra Chello Media tilgjengelig. For å få tilgang til disse filmene må kunden taste inn en ekstra PIN-kode, i tillegg til PIN-koden som kreves for å bestille øvrige filmer.

Menyen i Gets tjeneste Filmleie.
Tjenesten Filmleie har fått en egen knapp på fjernkontrollen til Gets mottakerboks.
Til toppen