Trygve Holtskog gikk 18. mars inn som ny administrerende direktør i Europris. Foto: Expert.

HOLTSKOG NY EUROPRIS-SJEF

Tidligere Expert-sjef Trygve Holtskog overtok 18. mars som administrerende direktør i Europris.

– Europris er et spennende selskap med store muligheter. Det er lagt noen gode strategier som jeg skal se nærmere på og videreutvikle, sier Trygve Holtskog til Handelsbladet FK.

I følge bladets nettsted trekker Europris-sjef Petter Brovold seg fra stillingen med umiddelbar virkning, av personlige årsaker.

– Som administrerende direktør siden 2007, har Petter Brovold vært viktig for selskapets utvikling og suksess. Vi er svært fornøyde med at Trygve Holtskog nå har takket ja til å lede Europris videre. Trygve er en meget erfaren leder og har de egenskapene som må til for å videreutvikle selskapet, sier styreformann Janeric Peterson i Europris i en pressemelding.

Tryge Holtskog var ansatt i Expert fra 2000 til 2009, inntil han gikk av som konsernsjef. Han har i følge Handelsbladet FK tidligere arbeidet i blant annet Hakon-gruppen (nå Ica Norge), og er i dag styremedlem i Expert og Expert International. Siden september 2009 har Holtskog drevet egen virksomhet innen rådgivning og investering, i selskapet Retail Partners. Han er også styreleder i IDdesign Holding som blant annet eier danske Ilva og IDEmøbler.

STIAN SØNSTENG

Til toppen