Henrik Lysdahl (t. v.) viser en av de nye skriverne som kan skive ut epost direkte. Espen Lindstad Larsen har en av de nye datamaskinene DV6.

HP VISTE FINGERSTYRING

HP viste en ny serie datamaskiner med funksjoner styrt av fingergjenkjenning og skrivere med direkte utskrift fra epost.

HP hadde delt sin stand i to. Den ene delen for datamaskiner og den andre for skrivere.

– Her viser vi nesten hele sortimentet vårt. Når det gjelder skriverne, har vi en teknologi som heter E-print. Den gjør det mulig å skrive direkte ut fra mottatt epost, sier handlerspesialist Henrik Lysdahl.

HP har stor markedsandel hos Expert. Når det gjelder PC, viste HP en ny modellserie som heter Back to School. Her er det lagt vekt på lydkvalitet. HP legger vekt på at stadig flere bruker program som krever god lyd.

– Det andre vi fokuserer på er noe som heter Disk Smart. Det skal beskytte harddisken hvis PCen blir utsatt for hard støt eller andre ytre påkjenninger. Det kommer et slags skjold rundt disken, forteller butikkavdelingsleder Espen Lindstad Larsen.

Den tredje nye funksjonen er fingeravlesning. Det blir ikke bare brukt til identifikasjon, hver enkelt finger kan bli satt opp til en bestemt funksjon på datamaskinen. Det kan for eksempel gjelde et spesielt program du vil ta opp eller en favorittside på nett.

Se bildeserie fra Elektrofil her

Til toppen