HTC Titan

Pressemelding fra HTC 1. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC Corporation, en verdensleder i mobil nyskapning og design, har i dag presenteret sine nye smarttelefoner med Windows® Phone, HTC TITAN™ og HTC Radar™.  HTC TITAN gir deg favorittinnhold og multimediaopplevelser nærmere enn noensinne med en stor 4,7-tommers skjerm, HTCs største smarttelefonskjerm så langt i en ultratynn 9,9 mm aluminiumsmobil. HTC Radar er utformet slik at du kan være tett på menneskene, nyhetene og underholdningen som betyr mest for deg. Produktene kommer med Microsofts nyeste utgave av Windows Phone, ved navn Mango.

”De nye smarttelefonene HTC TITAN og HTC Radar hever listen med ny avansert fotografering, multimedia og sosiale muligheter som gjør at du kan dra full nytte av de siste nyhetene til Windows Phone,» sa Jason Mackenzie, adm.dir for globalt salg og markedsføring, HTC Corporation. «Med sin store skjerm har HTC TITAN fått plass til en utrolig mengde kraft og nyskapning i en enhet som er ulik alt annet du har prøvd tidligere, og HTC Radars helstøpte aluminiumskonstruksjon, kompakte størrelse og finish vil sørge for at folk legger merke til den.”

Billedskjønn

Både HTC TITAN og HTC Radar har en dedikert kameraknapp som gjør at du kan ta livaktige bilder uten å låse opp smarttelefonen, mens f/2.2 blenderåpningen og den bakgrunnsbelyste sensoren (BSI) gir forbedret ytelse i dårlig lys – som sørger for at du aldri går glipp av det perfekte bildet. Med 28 mm vidvinkelobjektiver kan du få med mer av det som skjer foran deg, mens den nye panoramafunksjonen lar deg skape dramatiske bilder av horisonter og landskap. Begge produktene kan spille inn HD-videoer (720p), noe som gjør dem til perfekte ledsagere til familietilstelninger eller en kveld ute med venner. Og med HTC Photo Enhancer kan du raskt retusjere bilder og laste dem opp på Facebook, samt tagge vennene dine på farten ved å bruke automatisk ansiktsgjenkjenning, som er innebygd i Windows Phones.

«Smarttelefoner ble opprinnelig utviklet for kommunikasjon, men de har ikke holdt tritt med den måten forbrukerne faktisk kommuniserer i dag. Det er årsaken til at Windows Phone ble laget utfra tanken om å sette mennesker i sentrum, der alle hovedtypene av kommunikasjon som folk allerede bruker er innebygd fra starten,» sa Andy Lees, adm.dir. for Windows Phone Division. ”Både HTC TITAN og HTC Radar leverer en stilren, moderne design som perfekt utfyller denne opplevelsen med å sette mennesker først, noe som gjør at det er enkelt å koble seg til og dele med menneskene du bryr deg aller mest om, slik at budskapet alltid kommer fram.”

HTC TITAN

Med sin store og lyse 4,7-tommers Super-LCD-skjerm, et 8-megapikslers kamera på baksiden og et 1,3-megapikslers kamera foran for live videosamtaler, kombinerer HTC TITAN høy ytelse innen nyskapning med et supertynt 9,9 mm ytre laget av børstet aluminium som ligger komfortabelt i hånden og oser av stil og kvalitet.

HTC TITAN er også det perfekte kontoret på farten, som gjør det mulig med effektiv multitasking som det å se på en presentasjon mens du er i en konferansesamtale eller lytte til musikk mens du skriver en e-post. Med sin rause skjerm med innebygd Microsoft Office Mobile, gjør denne supre smarttelefonen deg i stand til å opprette, redigere og samarbeide raskt og enkelt. Avanserte e-postfunksjoner slik som sammenkoblede innbokser gjør det enkelt å administrere flere prosjekter samtidig, synkronisere gjøremålslisten din og kalendere på ett sted, gruppere kontaktene dine for å gjøre kommunikasjonen enklere og raskere, og til og med lagre de siste idéene dine og notatene dine i nettskyen med Microsoft® One Note®. Det å skrive på HTC TITAN er raskt og enkelt med det store virtuelle tastaturet på den responsive 4,7-tommers skjermen.

Underholdning på farten

Med HTC TITAN og HTC Radar er mobil multimedia forbedret mye. Begge telefonene inkluderer HTC Watch™ – en applikasjon og tjeneste som gjør at du har et helt bibliotek av de nyeste, førsteklasses filmene og TV-programmene for hånden direkte på smarttelefonen. En kan oppdage det siste innen videoinnhold på en enkel og visuelt engasjerende måte. Ved å benytte Virtual 5.1 surround-lyd for en rik lydopplevelse, er disse smarttelefonene perfekte for å nyte musikktjenesten Zune®. Nettsurfing er rask og jevn med HTML5-støtte. Du får også en utrolig mobil spillopplevelse med Xbox LIVE®, noe som gir deg tilgang til et stort utvalg spill for Windows Phone, som inkluderer funksjoner som Leaderboards og Achievement som kobler deg til venner og Xbox LIVE-felleskap i hele verden.

Tilgjengelighet

HTC TITAN og HTC Radar vil bli tilgjengelig de fleste steder fra oktober 2011, med start i Europa og Asia.

Til toppen