Kaptein Sabeltann og ildprøvene

Pressemelding fra Pan Vision 22. juni 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå er vi klare for release (24. juni) av Kaptein Sabeltann på NDS

Pinkys store drøm er å få seile med selveste Kaptein Sabeltann. Men, Pinky må vise at han duger, og blir utfordret i en rekke spennende ildprøver. Han må gjøre alt fra å skrubbe dekk og mate kanoner, til å dykke etter gullmynter, klatre i masten, og å lete etter skatter. Kaptein Sabeltann lar seg ikke imponere så lett, og klarer du ikke å holde raseribarometeret under kokepunktet, må du gå planken!

Nå er det ferietid, bilen skal pakkes og ungene sitter i baksetet og kjeder seg. Men hvor er de gode spillene som barna kan spille på turen?

Vi ser at mange foreldre ettersøker gode norske spill til sine barn, men det er ikke alltid like lett å finne kvalitetsspill eller finne fram til de norskproduserte spillene i jungelen av spill som kommer til Norge hvert år. Barnespill er heller ikke alltid det som blir prioritert av spillblader og anmeldere når spill skal anmeldes eller får medieoppslag. Derfor er ikke mange i Norge klar over at det nå finnes DS-spill på norsk av kjente norske eventyr og figurer. Flåklypa Grand Prix, Kaptein Sabeltann og Knerten gifter seg - er nå også blitt til DS-spill som kan være med på ferien sammen med familen, om du vil ha noen gode alternativer .

Alle disse spillene har fått beste skussmål av anmelderne, de er godkjent av Nintendo og burde finnes i alle spillbutikker og nettbutikker rundt om i Norges land.

Ravn Studio i Drammen er ett spillstudio som jobber steinhardt for å produsere de beste barnespill som er mulig for DS-konsollen, og så langt har det medført at barn i Norden kan glede seg over kvalitetsspill som gir glede, kultur, engasjement og eventyr til barna.

De norske spillene finnes også med tekst og tale på svensk, dansk og engelsk.

Til toppen