KLIPPE OG KRØLLE HOS BABYLISS

Easy Cut og Easy Curl var stikkord for nyheter Babyliss viste på IFA. Det dreier seg om hårpleieprodukter.

– Vi har utviklet en kabelløs hårklipper. Hårklippere har lenge vært vårt mest solgte produkt, og nå supplerer vi med denne lille hendige modellen som er oppladbar og som klipper hår med lengde på tre, seks og ni millimeter, sier Christian A. Christensen, salgs- og markedssjef for Nord-Europa hos Babyliss.

Den nye modellen Easy Cut er primært laget for folk som skal klippe seg selv og ha en jevn hårlengde over hele hodet. Christensen legger vekt på at det er veldig vanskelig å klippe jevn når man bruker tradisjonelle hårklippere eller saks. Easy Cut er laget slik at plastputer følger hodebunnen. Inne i den runde klipperen sitter det flere skjærehoder som klipper 360 grader. Det eneste man gjør er å føre klipperen frem og tilbake.

– Maskinen er primært laget for kort hår. Den kan brukes for langt hår, men da vil klippingen ta meget lang tid, sier Christensen.

I følge Babyliss-importør Reidar Vindenes hos Net Eltorget er dette merket nå på annen plass for hårklippere i Norge.

– Easy Cut har hatt suksess i flere land allerede. Klipperen er nå på lager i Norge og vi er spente på hvordan den vil bli tatt i mot, sier han.

Prisen vil ligge på cirka 700 kroner.

Powered by Labrador CMS