Klovn The Movie

Pressemelding fra Nordisk Film Distribusjon AS 4. juli 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

KLOVN THE MOVIE -  ENDELIG  KLAR PÅ DVD OG BD!

På forhånd unnskyld!

Onsdag 6. juli er KLOVN THE MOVIE endelig tilgjengelig på DVD og BD. Filmen hadde kinopremiere her i Norge 25. mars og ble sett av over 41.000 nordmenn.

I hjemlandet Danmark gikk den rett til topps og ble en av tidenes desidert største filmsuksesser med over 850.000 besøkende. 

TV-serien kan man i dag se på TV2 / TV2 Zebra, og etter 60 episoder fordelt på seks elleville og utstudert pinlige sesonger av TV-serien kom endelig  – Klovn The Movie.

Ekstramateriale:

Sammen med ”Klovn The Movie” på DVD eller Blu-ray får Klovn-fansen også nesten 90 minutter med ekstramateriale som blant annet inkluderer featuretten ”Bak Klovn The Movie”, ”Casper og Frank om etterspillet” hvor det spinnes videre på hva som skjedde etter den katastrofale konfirmasjonen, kommentarspor med hovedpersonene, slettede scener, bloopers og mye mer.

I forbindelse med duoens norgesbesøk på kinopremieren, stilte vi dem et par spørsmål i etterkant om den opplevelsen;

Hvordan var det å besøke Norge ifbm premieren på Klovn the Movie?

Frank: Vi kan bare sige kæmpe gæstfrihed og det er et meget renene land. Og et meget klogere land.

Casper: Ja, det er nærmest en krystaliseret udgave af hele norden. Kun det fineste er fremme. Det aller bedste i verden.

Frank: Folk var meget glade og søde og vi møder simpelthen så mange rare mennesker deroppe, så vi spekulerer på om man har instrueret skuespillere til at tage imod os.

Casper: Og så tænker man hvad er det for nogle skuespillere, for de er meget liderligere.

Frank: Ja, man tænkte hele tiden at man ikke må lade mig snyde af de norske skuespillere.

Casper: Det er en fejl at vi overhoved forlod Norge. Vi bliver nødt til at tage tilbage. Faktisk er vi netop nu på Oslofærgen.. Frank: Det hedder den så ikke..

Casper: Vi er lige nu i kahyt 11, 12 og 13 og venter på de instruerede norske skuespillere.. Til noget meet and greet. Knalderi og morgenmad. Begge dele ad libitum.

Frank: Bol og brunch, som det hedder. Hva synes dere om at nordmenn synes å virkelig forstå dansk humor?

Casper: Og skal vi lave en film nr 2, så skal den have premiere i Norge.. Musligvis KUN vises i Norge, for danskerne har slet ikke forstået os.

Frank: Nej, vi har oplevet det mest ubehagelige man kan opleve, når man laver film. At folk griner af os. Så hellere en norsk afmælt rømmen. Det er til at forstå.

Casper: Vi prøver bare at betale Fleksnes tilbage. Vi griner af Fleksnes, så det er kun rimligt at Norge griner af os. Nu skylder vi ikke hinanden noget længere. Hvad synes dere om de norske fans?

Casper: Meget kolde, sære eksistenser. Ingenting skulle der til før at de blev mobsede. Man må da heller ikke noget. Jeg synes de virkede slemt skuffede..

Casper: Nej, de var rigtig søde. Meget dedikerede.

Frank: Det var meget rørende for os at opleve at vi har norske fans. Vi græd faktisk hele vejen hjem. Men det var også fordi Casper havde dummet sig lidt.

Frank: Det er godt det her interview ikke bliver pjattet.

Casper: Det ville være dumt.

Til toppen