– Her er Vogels nye holder for Playstation 3. Den samler og lader håndkontrollene og lader konsollen, sier nasjonssjef Pål Johannessen hos Aurora. Foto: Erik Andersen

LAGER HOLDERE FOR PS3

Vogels har funnet ut at mange slenger håndkontrollene til Playstation 3 dit det måtte passe og har laget en holder for dem og konsollen.

Nasjonssjef Pål Johannessen i Aurora Group Norge AS viser stolt fram holderen som samler to håndkontroller og PS3-konsollen på et elegant bordstativ.

– Vi kaller produktet Twist Doc. Dette er en ny måte både å lade og lagre disse produktene på. Den gjør at du alltid har fulladede håndkontroller, to stykker klar til bruk når som helst, sier Johannessen.

Holderen kan stå fritt. Det sparer plass for produktene og gjør dem lett tilgjengelig.

Ipad-holder

Vogels lanserer også en holder for Ipad. Den kan feste leseplaten på vegg, og i bil. Med holderen kan du også bruke lesebrettet som en bilderamme. Monteringen er laget i form av et klikksystem som gjør det meget enkel å ta rammen på og av festet. Samtidig skal den være sikker nok for å settes for eksempel på nakkepute i bil. Holderen blir lansert i løpet av oktober. Johannessen antar at prisen vil bli rundt 1.500 kroner.

Tynn-serie

Vogels er mest kjent for veggfester for TV. Nå kommer en ny serie kalt Thin. Som navnet sier, er dett spesielt tynne rammer. Konstruksjonen og rammen er forsterket, slik at den skal tåle flat-TV med vekt opp til 22 kilo. Den tynneste rammen bygger kun 1,2 cm ut fra vegg når den er sammenslått. En litt større variant, som stikker om lag tre cm ut fra veggen, kan bevege seg opp til 63 cm ut og kan bevege TV-apparatet 90 grader begge veier. Modell 355 er en tredje variant i Thin-serien. Dette festet kan fjernstyres.

Thin er navnet på den nye modellserien med veggfester fra Vogels. De tynneste modellene bygger bare 1,2 cm fra vegg.
Pål Johannessen hos Aurora forteller at de utvider sortimentet fra Amethyst, som er kjent for Ipod-basene Ipig og Ighost, med en ny variant i Hello Kitty-design. Foto: Stian Sønsteng
Ipod-holderen har et klikksystem som skal være sikkert nok til bruk på nakkestøtte i bil.
Til toppen