LG Magic Motion

Pressemelding fra LG 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny Magic Motion fjernkontroll og dual core gjør LGs Smart TV enda smartere

LGs Smart TV-plattform blir nå enda enklere, smartere og raskere gjennom forbedret grensesnitt, ny Magic Motion Remote med talekontroll og trådløs bildedeling. Utvalgte TV-modeller utstyres også med dual core-prosessor, som gjør Smart TV opp til fire ganger raskere enn tidligere.

I 2012 lanserer LG en oppdatert plattform for sitt Smart TV-konsept. Den nye plattformen, som vises frem for første gang på CES i Las Vegas, kommer til å være betydelig mye raskere og tilby et nytt grensesnitt som gjør det enda enklere for brukeren å oppdage og anvende alle smarte funksjoner.

- Alle disse nyhetene gir et Smart TV-konsept som er både smart og brukervennlig. Alt finnes nå samlet på en plass og kan brukes på en utrolig enkel måte. Innhold som film, sport, applikasjoner og nettleser finnes lett tilgjengelig i vår Cinema 3D Smart TV og med vår nye Magic Motion-fjernkontroll får man en ny dimensjon av brukervennlighet i det nye grensesnittet, sier Fredrik Lundqvist, nordisk produktspesialist for Home Entertainment hos LG Electronics.

Tid for at TV-en får dual core-prosessor Takket være at utvalgte TV-modeller utstyres med dual core-prosessor vil opplevelsen flyte enda enklere enn tidligere*. Dette vil man blant annet merke ved bytte mellom ulike applikasjoner og ikke minst det faktum at starttiden i praksis vil være tre til fire ganger raskere enn i dag.

Et brukergrensesnitt som gjør det enkelt LGs nye brukergrensesnitt, Dashboard 2.0, har gitt Smart TV et ansiktsløft gjennom et penere, men fremfor alt enklere struktur på materialet og applikasjonene som brukes. Brukeren kan nå skreddersy sin hjem-skjerm etter sine egne preferanser, hvor de mest brukte appene kan plasseres bare et klikk unna.

Magic Remote åpner for flere muligheter Den første versjonen a v LG Magic Remote har blitt godt mottatt da den har gjort Smart TV-en enkel å bruke ved hjelp av ”peke og klikke”-konseptet. Den nye versjonen er enda mer presis og berøringssensitiv og får ytterligere tre funksjoner som gjør brukervennligheten mer smidig. Man kan nå scrolle, noe som forenkler navigering i nettlesere, menyer og mapper. Enkle kommandoer som styrer funksjoner og talekontroll** innebærer at brukeren kan lese inn tekst i stedet for å bruke tastaturet. Det gjør det raskere å skrive og gir samtidig en bedre helhetlig opplevelse av applikasjonene i Smart TV, uavhengig om det er Facebook i nettleseren eller en av premiumapplikasjonene. Talekontroll forenkler også søk etter innhold i universal søke-funksjonen, som søker igjennom alt av innhold i Smart TV-applikasjonene og på nett.

Deling blir enklere med WiDi-teknologi LG Smart TV gir deg nå mulighet for å dele materiale mellom din TV og andre enheter som for eksempel mobiltelefon og laptop. Det er enkelt å dele og LG har satt brukeren i fokus. Nyheter i Smart Share 2 er at brukeren kan dele bilder fra sin data til TV-en helt uten ledninger, ved hjelp av Intels nye WiDi-teknologi***. Bilder fra TV-en kan også deles til en laptop, mobiltelefon eller lesebrett som har støtte for WiDi. Takket være MHL(Mobile High definition Link) kan man nå enkelt koble opp og styre mobiltelefonen fra TV-en, noe som innebærer at brukeren kan spille av film direkte fra telefonen på sin Smart TV.

Tilgjengelighet

Den nye Smart TV-plattformen vil være tilgjengelig fra og med andre kvartal 2012 i de fleste av LGs kommende TV-apparater, hjemmekinosystemer, mediaspillere og blu-ray-spillere.

Til toppen