LG TIL HATTELCO

– LG har behov for å øke sine distribusjonskanaler for å møte etterspørselen på LGs produkter innen Home Entertainment og Business Solutions.

– Vi er glade for at vi nå har fått til et samarbeid med Hattelco i Norge. De har lang fartstid, god kjennskap til markedet og gode relasjoner ut mot kunder som gjør at LG vil kunne skape verdi gjennom alle ledd, sier Andreas Røskaft, salgssjef for Home Entertainment, i LG Electronics Norge, i en pressemelding.

Hattelco vil med denne avtalen dekke en stor del av LGs sortiment. Petter Halland, salgssjef for lyd og bilde i Hattelco AS, er godt fornøyd med samarbeidet.

– Hattelco ser et stort salgspotensial da LG er godt etablert i markedet. Med LG vil vi ytterligere forsterke vår posisjon ovenfor våre forhandlere, som en bred distributør av kvalitetsprodukter innen lyd og bilde, sier Halland i pressemeldingen.

LGs produktutvalg hos Hattelco består av alle segmenter innen Home Entertainment, som TV, hjemmekino, Blu-ray og DVD. Utvalget vil også bestå av Business Solutions med produkter som monitorer, NAS for forbrukermarkedet og skjermer for proffmarkedet.

Til toppen