LG TrueStream

Pressemelding fra LG 1. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Renere med damp – LG lanserer nye oppvaskmaskiner for det moderne kjøkken

LGs nye oppvaskmaskinserie med dampfunksjon gjør det mulig å vaske selv den skitneste oppvask uten å forvaske for hånd. Den nye serien kommer i stilrent, rustfritt design tilpasset moderne kjøkken, og lager mindre lyd enn en vanlig samtale.

På IFA-messen i Berlin presenterer LG Electronics en ny serie oppvaskmaskiner med TrueStream™-teknikk. Dampfunksjonen gir høy vaskeeffekt at brukeren slipper å skylle oppvasken i forkant. Oppvaskmaskinene har maksimal fleksibilitet og funksjonalitet med enkle og justerbare oppvaskstativ – SmartRack™ - slik at all slags kjøkkenutstyr får plass uten problem. Slim Direct Drive-motoren har ti års garanti og sikrer førsteklasses ytelse samtidig som vann- og energibruken holdes på et lavt nivå. Alt dette mens vaskemaskinen er så stille at du kan lure på om den faktisk er i gang – den holder et lydnivå på kun 40dB. Til sammenligning ligger en vanlig samtale på rundt 60dB.

TrueStream™ fungerer ved at damp med høy temperatur, produsert i en dampgenerator, føres inn i maskinen. Damppartiklene fester seg så til oppvasken og den høye temperaturen smelter skitten vekk, som siden skylles bort med skyllevannet. Når vaskesyklusen er ferdig er selv de mest inngrodde matrestene borte, og oppvasken er flekkfri.

Dampen kan brukes på tre ulike måter, avhengig av hvilken type oppvask som settes i maskinen. Steam Power gir den kraftigste vasken og Steam Care kan brukes til skånsom vask. Den tredje funksjonen, Steam Dual Spray, lar brukeren kjøre en skreddersydd vask av ulike typer oppvask samtidig. Funksjonen bruker da ulikt vanntrykk i de ulike delene av oppvaskstativet. Dette innebærer at man kan vaske veldig skitten oppvask på én hylle, og mer skånsom oppvask på en annen, noe som ytterligere øker vaskemaskinens fleksibilitet.

– Med vår unike motor basert på Inverter Direct Drive-teknikken har vi virkelig lykkes i å forbedre oppvaskmaskinen som helhet. Vannforbruket har gått ned sammenlignet med tradisjonelle oppvaskmaskiner, og takket være utformingen på motoren får oppvaskmaskinen ca. ti liter ekstra brukbart volum, sier Sebastian Bengtsson, nordisk produktspesialist på hvitevarer i LG Electronics.

Smart Diagnosis™  forenkler også situasjonen for brukere som velger å ringe til kundeservice. I stedet for selv å forsøke og beskrive hva som er galt med maskinen, som kan være vanskelig, ber vårt servicepersonale brukeren om å anvende Smart Diagnosis™. Oppvaskmaskinen har loggført hva som har hendt de siste gangene den har vært i bruk, og overfører så informasjonen til LGs kundeservice via telefon. På denne måten kan servicepersonalet analysere feilen og så rette opp problemet, enten over telefon eller ved å sende en reparatør med riktige reservedeler og utrustning for å ordne opp.

Til toppen