Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom

Pressemelding fra TomTom 15. juli 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom er snart tilgjengelig i Norge

 Sportsklokken Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom er tilgjengelig på TomToms nettsider fra og med 16. juli. Takket være klokkens funksjonalitet og lekre design vil Nike+ SportWatch GPS gi atleter og mosjonister en dynamisk og motiverende løpsopplevelse. Klokken lar seg også enkelt kople opp mot www.nikeplus.com, verdens ledende løpe samfunn på nett med nesten fire millioner medlemmer. Klokken lar deg holde oversikt over din personlige informasjon som hjerteslag, antall forbrente kalorier, samt fart og avstand. Nikeplus.com-medlemmer får også tilgang til ruteinformasjon, noe som gjør dem bedre i stand til å planlegge treningsprogrammet.

- Å bevege seg inn i sport- og fitnessmarkedet er en del av TomTom Consumer sin strategi. Samarbeidet med Nike kombinerer to ledende selskaper og deres styrker, slik at løpere kan få oppleve et helt nytt produkt. Ved å gi løpere korrekt informasjon om fart, avstand og lokasjon i etterkant av treningen kan de forbedre sine treningsresultater og egne analyser av treningen sin, sier Corinne Vigreux, administrerende direktør i TomTom Consumer.

Nike+ SportWatchs GPS funksjoner

Med kun tre knapper og en trykkeskjerm er Nike+ SportWatch GPS enkel å bruke. Når man løper fanger klokken opp informasjon om sted, tid, fart og avstand, samt antall forbrente kalorier på en tilpasset og brukervennlig skjerm. GPS-mottakeren fungerer sammen med Nike+ sin skosensor, noe som gir svært korrekt informasjon om fart og avstand underveis i løpet.

Klokkens funksjoner er:

• Trykkeskjerm for å aktivere baklys og bestemme ønsket rute

• Løpehistorikk med data fra tidligere løp

• Personlig rekord, inkludert de som er importert fra Nikeplus.com

• Hurtigstart med en valgfri Nike+ skosensor

• Hjerteslagmonitor

Noen av de unike motivasjonsfunksjonene på Nike+ SportWatch GPS er:

• Anerkjennelse for personlige rekorder

• Påminnelse etter fem dager dersom nye løp ikke har blitt registrert

• Oppmuntring og ros i etterkant av løpet

Nike+ SportWatch GPS lar seg enkelt kople opp mot en USB-inngang til en Mac eller PC, og du får umiddelbart opp Nike+ Connect grensesnittet, som automatisk overfører informasjon til www.nikeplus.com.

Nikeplus.com har mer enn 150 millioner registrerte løp, og lar brukerne få tilgang til GPS-kart, total kilometeravstand, samt fart og høydedata fra deres siste løp på en engasjerende måte, og som er lett gjenkjennbar for brukerne av den populære Nike+ GPS iPhone applikasjonen.

Pris og tilgjengelighet

Fra og med 16. juli er Nike+ SportWatch GPS tilgjengelig fra www.tomtom.com. Klokken kan leveres til Norge og har en veiledende pris på 1699 NOK.

Til toppen