Nintendo Steel Driver

Pressemelding fra Nintendo 5. april 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Slagskip, torpedoer og ubåter i 3D, Steel Diver lanseres eksklusivt til Nintendo 3DS

– Dykk ned i en annerledes verden når Steel Diver™ lanseres til Nintendo 3DS den 6. mai 2011. I dette nervepirrende actionspillet skal du ta kontroll over din egen ubåt, unngå hindringer og unnvike fiendtlige angrep.

Nyt tre ulike spillmoduser som alle byr på variert og spennende ubåt-action i brillefri 3D. I Mission Mode må du navigere deg gjennom en utfordrende hinderløype og fullføre oppgaver samtidig som du unngår farlige hindringer og iherdige fiender, mens du i Periscope Strike må bruke gyrosensoren til å finne og senke fiendens skip. Snurr rundt på en stol og se 3D-horisonten bevege seg – det vil virkelig gi deg følelsen av at du ser gjennom et periskop, men se opp for fiender i horisonten!

Bruk strategi i Steel Commander Mode for å skjule dine egne skip, samt finne fiendtlige skip på kartet før du senker dem med torpedoene dine. Du kan også spille Steel Commander med en venn ved å bruke Download Play – den du spiller mot trenger ikke engang å ha et spillkort!

Bruk kontrollene til pekeskjermen på nye måter i hvert spillmodus, og nyt følelsen av ubåtens innside med spaker og brytere når du kontrollerer ubåten i Mission Mode og Periscope Strike Mode.

Sett sjøbein og gjør deg klar til Steel Diver lanseres i Norge eksklusivt til Nintendo 3DS den 6. mai 2011!

Til toppen