Olympus TG-320

Pressemelding fra Olympus 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Olympus TG-320. Ekte eventyrkamera til uslåelig pris

Olympus TOUGH TG-320 er like tøff som tidligere modeller. Vanntett, støtsikkert, tåler snø og kulde. Vidvinkelzoom, 14 megapiksler, magiske kunstfiltre, trådløs opplasting av bilder via Eye-Fi. Et ideelt kamera for alle som liker eventyr. Alt rommes i det lille, kompakte, hardføre kameraet, og det beste er at prisen nå er uslåelig god! 

Olympus TG-320 er kameraet som virkelig tåler å være med overalt. Om det havner det i svømmebassenget, i marmorgulvet, treffer skiheisen eller får en kopp kaffe over seg, så  er det bare å ta det med ro. TG-320 tåler det meste. TG-320 finnes i fargene blått og rødt. På markedet i midten av februar 2012 i prisområdet1 500kroner.

Mest eventyrkamera for pengene TG-320 gir virkelig mye eventyrkamera for pengene. Det tåler å bli mistet ned på en stein fra 1,5 meters høyde. Det er vanntett ned til 3 meters dybde. Glemmer du det i snøen i -10 grader over natten, er det bare å børste av det og fortsette å ta bilder.

En avansert konstruksjon med ytre og indre skall, doble tetninger mellom skallene, ekstra ripesikker 2,7-tommers skjerm, herdet beskyttelsesglass for objektivet og sikkerhetssperre for kortplass, porter og batteri. Olympus' kameraer i TOUGH-serien setter standarden for hva et ekte eventyrkamera skal klare.

Film og ta 3D-bilder under vann Vidvinkelzoomen på 3,6x tilsvarer 28–102 mm* og er et lite under av presisjon. Ingen deler som stikker ut og kan skades, alt er innebyd i huset. Den optiske kvaliteten er forbløffende høy, og bildene blir skarpe og fargesterke.

Film i HD, ta 3D-bilder under vann, la de åtte innebygde kunstfiltrene gi dine bilder og filmer spennende, personlige effekter. TG-320 er fylt med smart teknologi som for eksempel i-Auto som automatisk velger riktig eksponeringsprogram etter motivet, og AF Tracking som følger motivet og justerer fokus og eksponering kontinuerlig når det beveger seg. Ja, alt som gjør fotografering og filming barnslig lett og morsomt.

Hurtigfakta om Olympus TG-320:

Funksjonell

    Vanntett* ned til 3 meter     Støtsikkert* opptil 1,5 meter     Kuldesikkert* ned til -10°C     Dobbel låsefunksjon for optimal beskyttelse av batteri, kortplass og tilkoblinger     Herdet beskyttelsesglass over objektivet

 Bildekvalitet

    3x optisk vidvinkelzoom (28–102 mm**)     3D-modus som gir fantastiske 3D-effekter på stillbilder og film     Dobbel bildestabilisering (kombinert mekanisk og digital bildestabilisator)     TruePic III+ bildeprosessor for perfekt fargegjengivelse og lavt støynivå     Film i HD-kvalitet i 720p med lyd     Bildesensor med 14 megapiksler     ISO 80–1600     Magiske filtre for å skape spennende, kreative effekter på bilder og film: Punk, Pop Art, Hullkamera, (bare stillbilde) Skisse, Fish Eye, Soft Fokus, pluss de nye filtrene Sparkle (bare stillbilde) og Akvarell     Beauty Mode gir modellen enda vakrere hud     Intelligent Auto Mode (i-Auto) tilpasser automatisk kamerainnstillingene etter motivet     Ansiktsgjenkjenning og skyggejustering     Pet Detection tar bildet først når katten eller hunden titter inn i kameraet     AF Tracking låser fokus på motivet og følger det når det flytter seg i bildet     Sceneautomatikk (Scene Mode), velg passende motivprogram (f.eks. landskap, natt, portrett osv.) og kameraet passer kamerainnstillingene.     Innebygd panoramafunksjon for raske og enkle panoramabilder

 Lagre og dele   

2,7-tommers skjerm (230 000 bildepunkter)     Kompatibel med SDHC- og SDXC-minnekort***     Photo Surfing og programvaren [ib] som sorterer, organiserer og viser bilder basert på personer, steder eller hendelser.     Kompatibel med Eye-Fi-minnekort for automatisk, trådløs overføring av bilder til webside eller datamaskin     HDMI-teknologi som gjør at du kan kontrollere kameraet på avstand når det er koblet til HD-utstyr

 Øvrig

    Innebygd blits     Lad batteriet via USB-kabelen

* Vanntett i henhold til IEC-standardpublikasjon 529 IPX8. Støtsikkert i henhold til MIL-standard (Olympus' test). Frostsikkert i henhold til Olympus' testforhold.

** Tilsvarende 35 mm-format.

*** SD er et varemerke tilhørende SD Card Association.

Komplett spesifikasjon finnes på www.olympus.no

Til toppen