Bergsala AS reiser på senterturne med denne standen for å promovere NintendoWii Sports Resort. Foto: Bergsala.

PÅ TURNÉ MED WII

– Vi ønsker å nå hele familien og gjerne voksne som ikke spiller. Derfor drar vi på senterturné med Nintendo Wii Sports Resort.

Det sier markedssjef Kirsti Danielsen i Bergsala AS, som selger Nintendo i Norge. Selskapet hadde en tilsvarende turné med WiiFit i fjor, og Danielsen karakteriserer den som svært vellykket.Bergsala har solgt 135.000 Wii-konsoller i Norge.

– I år satser vi enda mer på et samarbeid med butikkene på stedene vi besøker, for å få fullt fokus gjennom godt vareutvalg og reklamemateriell, sier Danielsen.

Hun har inntrykk av at butikkene synes det er positivt at det skjer noe og at produktene promoveres på denne måten.

– De er gjerne med på å reklamere for turnéen, de selger jo produktet vi viser frem, sier Danielsen.

Bergsala bruker et eventselskap til gjennomføringen, i tillegg følger deres egne selgere opp.

– Viser dere andre Nintendo-produkter samtidig?

Kun Wii Sports Resort

– Nei. Vi fokuserer på Wii og Wii Sports Resort. Målgruppen er folk som vanligvis ikke spiller, både familier og voksne. Vi ønsker at folk skal få føle hvordan det nye tilbehøret WiiMotionPlus gjør spillingen mer presis og morsom, sier Danielsen.

Wii Sports Resort er oppfølgeren til Wii Sports, og består av 12 sportsaktiviteter.

– Dette er en real oppgradering fra Wii Sports. Med WiiMotionPlus er kontrollen blitt helt nøyaktig. Alle aktivitetene har en humoristisk vri og det er flere spillmodus i hver sportsgren, sier Danielsen.

I samarbeid med Langley Travel får deltakerne også mulighet til å være med på en kundeundersøkelse, der premien er en tur til Guadelope verdt 60.000 kroner.

Turnéen startet på Oslo City 16. september, og går videre følgende steder: Stovner Senter (Oslo) 23-26/9, Sørlandsenteret (Kristiansand) 30/9-3/10,

Sandvika Storsenter (Bærum) 7/10-10/10, Lillestrøm Torv (14-17/10), CC Vest (Oslo) 21-24/10, Solsiden (Trondheim) 28-31/10, Tiller Torg (Trondheim) 4/11-7/11, Oasen (Bergen) 11/11-14/11, Sartor (Bergen) 18/11-21/11, Arken (Bergen) 25-28/11, Vestkanten (Bergen) 2/12-5/12, Kvadrat (Stavanger) 9/12-12/12.

– Vi ønsker at folk skal få føle hvordan det nye tilbehøret WiiMotionPlus gjør spillingen mer presis og morsom, sier markedssjef Kirsti Danielsen i Bergsala. Foto: Stian Sønsteng.
Til toppen