Philips GoGear Connect

Pressemeling fra Philips 15. september 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

PHILIPS GOGEAR CONNECT:

DEN FØRSTE MP4-SPILLEREN MED ANDROID™ ER HER!

Philips introduserer neste steg i utviklingen av fremtidens MP4-spillere. GoGear Connect er den første MP4-spilleren fra Philips med Android. GoGear Connect har forhåndsinstallerte apps fra Google MobileTM , samtidig som tusenvis av nye apps kan lastes ned fra Android MarketTM.  

Kombinasjonen av Philips patenterte FullSound™ teknologi og lydisolerende øretelefoner gjør at du får en utmerket og klar lyd, selv i støyende omgivelser. GoGear Connect støtter lydformater som gir best mulig lydkvalitet, slik som FLAC og APE. Med funksjonen Surround for Moviesfår du dessuten en fullkommen filmopplevelse.

Philips GoGear Connect har en 3,2 tommers touch screen som gjør at du kan nyte spill, video og mer enn 75000 apps fra Android Market™. Ettersom Android lar deg anvende flere apps samtidig behøver du aldri å velge mellom å høre på musikk, surfe på nettet, eller navigere GoogleMapsTM og GPS.

GoGear Connect er fullspekket med finesser som Philips Songbird, et lettanvendt program som gjør at du kan overføre musikk rett fra din PC. Gjennom Bluetooth kan du enkelt streame musikk og dele filer. Det finnes også et innebygd kamera til å ta bilder og spille inn videoklipp.

Med plass til MicroSD-kort gir GoGear Connect deg mulighet til å utvide minnet slik at du får mer plass til musikk, filmer eller flere apps. GoGear Connect veier kun 128 gram og måler 113x12.6x59 mm.

Philips GoGear Connect er tilgjengelig hos utvalgte elektronikkforhandlere fra og med november 2010. Anbefalt utsalgspris er 2499,- kr. for 16 GB-versjonen.

Gå inn på http://www.philips.com/gogearfor mer informasjon om Philips mobile lyd- og videospillere.

Til toppen