Philips SensoTouch 3D

Pressemelding fra Philips 28. september 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Endelig klart for SensoTouch 3D:

Tidenes mest avanserte barbermaskin fra Philips

For den moderne mannen er barbering en viktig del av den daglige rutinen. Nå introduserer Philips’ neste generasjons barberingsopplevelse. Philips SensoTouch 3D – avansert barbering i tre dimensjoner.

– Philips jobber daglig for å forbedre den mannlige barberingen. Siden vi introduserte vår første barbermaskin i 1939 har vi stadig videreutviklet teknologien. Med SensoTouch 3D tar vi det et steg lenger, og legger til det siste innen innovasjon og teknologi, sier Max Hellström, PR-manager i Philips Consumer Lifestyle. 

Med fokus på teknologi og design

SensoTouch 3Ds nye design bygger hovedsaklig på tre unike produktegenskaper som skiller den fra alle andre barberingsmaskiner i premiumsegmentet:

SensoTouch 3Ds ergonomiske utforming gjør den komfortabel å holde, noe som gir en mer kontrollert barbering. Den har også intuitive touch-knapper og et avansert LED-display som blant annet viser når det er på tide å lade eller rengjøre barbermaskinen. SensoTouch 3Ds mest eksklusive modeller leveres med Jet Clean System som rengjør og lader barbermaskinen for en optimal barbering hver eneste dag.     

– Philips SensoTouch 3D er en barbermaskin for menn som verdsetter seg selv og sitt ytre. Vi har så stor tro på produktet at det  medfølger en 100-dagers fornøydgaranti, avslutter, sier Max Hellström.

RQ1250CC Anbefalt pris: 2 699 kr (inkl. Jet Clean System)

Q1260CC Anbefalt pris: 2 999 kr (inkl. Jet Clean System)

RQ1280CC Anbefalt pris: 3 999 kr (inkl. Jet Clean System)

RQ1290CC Anbefalt pris: 4 499 kr (inkl. Jet Clean System)

Til toppen