Samsung NX200

Pressemelding fra Samsung 1. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Høy bildekvalitet i et lite metallkostyme På IFA lanseres Samsungs nye kompakte systemkamera, flaggskipet NX200, som har en oppløsning på 20,3 megapiksler. Samtidig er NX200 ett av de minste kompakte systemkameraene på markedet. Kameraets metallskall gjør at det er lett å holde i og ligger trygt i hånden. NX200 har med andre ord systemkameraets høye bildekvalitet i kompaktkameraets hendige format.

Hemmeligheten bak den høye bildekvaliteten er Samsungs egenutviklede APS-C CMOS-sensor. I tillegg har kameraet en kraftig ny bildeprosessor som gjør det mulig å ta detaljerte bilder med en ISO på opptil 12 800 – og ta syv bilder per sekund. Du kan også filme i full HD og ta bilder med 3D-effekt. På den tre tommer store VGA AMOLED-skjermen kan du foreta flere valg som forenkler fotograferingen eller gjør bildene litt morsommere. Kan kombineres med ni objektiver og fire blitzer. I butikkene i oktober.

Anbefalt utsalgspris ved lansering 6.800 kroner (standard zoom 18-55 mm).

Til toppen