SanDisk Sansa Fuze+

Pressemelding fra SanDisk 17. september 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SanDisk lanserer mp3-spilleren Sansa Fuze+

Prisvennlig mp3-spiller med touchpad, stor LCD-skjerm, enkelt navigeringssystem og plass for ekstra minnekort

SanDisk lanserer Sansa Fuze+, en brukervennlig mp3-spiller som gir mye funksjonalitet for pengene.

Akkurat som forgjengeren Sansa Fuze, er også Fuze+ utstyrt med kortleser for et ekstra microSD-kort. Nytt for Fuze+ er det enkle brukergrensesnittet ”Film-Strip” som gjør det raskt og enkelt å finne musikkfiler via touchpad-en. Sansa Fuze+ støtter også videoavspilling, har FM-radio, lang batterilevetid og høy lydkvalitet.

- Vi utviklet Sansa Fuze+ som et fleksibelt og stilrent alternativ for den som vil ha alle de funksjonene en moderne mp3-spiller skal ha, til under tusenlappen, sier Tom Bailey, senior director AV-retail hos SanDisk.

Enkelt brukergrensesnitt

Sansa Fuze+ er utviklet slik at den kjennes behagelig å holde i hånden. Spillerens touchpad gir følelsen av å navigere på en berøringsskjerm, uten å blokkere den 2,4” store og fargerike LCD-skjermen. Brukergrensesnittet gjør det enkelt å navigere blant spillelister og låter. Brukeren blar i menyen ved å dra fingeren fra venstre til høyre eller vertikalt på spillerens touchpad for å velge blant hovedkategoriene musikk, video, podcast, FM-radio og bilder, eller blant de enkelte filene.

Lang batterilevetid

Batteriet i Sansa Fuze+ er oppladbart og holder for opp til 24 timer musikk, eller fem timer videoavspilling[i]. Det er mulig å ta opp radioprogrammer fra FM-radioen til minnet, eller egne stemmeopptak via den integrerte mikrofonen. For at brukeren skal kunne øke kapasiteten i spilleren, uten å belaste det interne minnet, er Sansa Fuze+ utstyrt med kortleser for microSD- eller microSDHC-kort.

Kompatibilitet

Sansa Fuze+ støtter et bredt utvalg av lyd- og bildefiler:

Fuze+ er kompatibel med operativsystemene Windows, Mac OS og Linux. 

Kapasitet og pris

Sansa Fuze+ er tilgjengelig i størrelsene 4GB, 8GB og 16GB hos forhandlere og på www.sandisk.com i midten av oktober.

4GB leveres i sort og blå –                 ca 650 kr inkl moms

8GB leveres i sort, hvit, rød og lilla – ca 750 kr inkl moms

16GB leveres i sort og hvit –              ca 850 kr inkl moms

Til toppen