Skype for Android

Pressemelding fra Skype 5. oktober 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Skype for Android™ er endelig her

I dag lanserer Skype den nye smarttelefon-applikasjonen Skype for Android™ som er utviklet for smarttelefoner som kjører på Android OS med versjon 2.1 og nyere. Med denne lanseringen kan de fleste av verdens smarttelefonbrukere nå dra nytte av Skype når de er på reise, enten ved å koble seg opp på trådløse eller mobile nettverk (GPRS, EDGE, 3G).* Skype for Android™ kan lastes ned gratis på Android Market eller på www.skype.com/m hvor det finnes mer informasjon om hvordan applikasjonen kan lastes ned. 

Med Skype for Android™ kan brukeren:

– Skype er vanlig over alt i dag. Stadig flere mennesker bruker Skype for å holde kontakten når de er fra hverandre. Vi er veldig fornøyde med at Skype nå er tilgjengelig på de tre mest populære mobile plattformene i dag: Android, iOS og Symbian, sier Mark Douglas, produktsjef for Android.

(1) I USA fungerer Skype for Android kun over trådløse nettverk. Skype for Android er per i dag ikke tilgjengelig i Kina og Japan.

* Operatørkostnader kan komme i tillegg når forbrukerne bruker data eller roaming over 3G, EDGE og GPRS. 

Skype for Android™ fungerer på kompatible mobiltelefoner som bruker Android OS v 2.1. og nyere, og er testet med godt resultat av Skype på HTC Desire, HTC Legend, Google Nexus One, Motorola Milestone XT720 og Motorola Milestone. Dette kan fungere på andre Android-telefoner, men vi kan ikke garantere full funksjonalitet og kompatibilitet. Vi er klar over visse problemer med Samsung Galaxy S og vi arbeider med å løse dem. Skype for Android™ støtter følgende språk: Brasiliansk portugisisk, dansk, nederlandsk, engelsk, estisk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, spansk, svensk, polsk, russisk, forenklet kinesisk og tradisjonell kinesisk. 

Om Skype

Skype er en programvare som gjør det mulig for hele verden å kommunisere. Millioner av mennesker og bedrifter bruker Skype for gratis video- og stemmesamtale, sende direktemeldinger og dele filer med andre Skype-brukere. Til daglig brukes Skype over alt av mennesker for å ringe billig til faste og mobile telefoner. Last ned Skype til datamaskinen eller mobiltelefonen på www.skype.com 

Til toppen