Sony diktafoner

Pressemelding fra Sony 15. mars 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony lanserer nå en ny portefølje av digitale diktafoner som leverer klokkeklare opptak, uavhengig om du er på forelesning, gjør et intervju eller skriver sanger. Med smart design og enkel håndtering er diktafonene ideelle for alle som er opptak av å fange øyeblikket når inspirasjonen kommer.

Årets portefølje av diktafoner vektlegger ren lydkvalitet, brukervennlighet og praktiske funksjoner for opptak, lagring og deling av filer.

Det nye S-mikrofonsystemet gjør diktafonene mer intelligente. Systemet kombinerer avansert teknologi for lydprosessering med en følsom mikrofon.  Mikrofonen fanger opp den minste lyd med ekstra høy klarhet, samtidig som den reduserer uønsket bakgrunnsstøy.

ICD-SX-serien har en toveis stereomikrofon som enkelt kan justere retning for å fange opp lyden man ønsker. For diktering eller intervjuer kan de justerbare mikrofonene rettes direkte mot lydkilden. I møter eller ved musikkopptak kan mikrofonene dreies 120 grader fra hverandre for å fange opp alle i rommet. Nyutviklet akustisk isolasjon fjerner overføring av støy til mikrofonene fra hovedopptakeren.

Funksjonen Intelligent Noise Cut reduserer uønsket bakgrunnsstøy samtidig som den forbedrer klarheten i menneskestemmer. Til forskjell fra ordinære diktafoner, som fjerner høye og lave frekvenser, analyserer Intelligent Noise Cut bakgrunnslydene og fjerner kun de uønskede frekvensene. Dette gir klare og naturlige opptak.

De nye modellene med PC-tilkobling har et praktisk minnekortspor til et utvalg av MicroSD eller M2 minnekort, for økt lagringskapasitet. Etter opptak kan minnekortet plasseres i PC-ens kortleser for overføring av filer.

Funksjonen Scene Select tilbyr et utvalg av forhåndsprogrammerte innstillinger for optimale opptak i enhver opptakssituasjon. Velg mellom Musikk, Møte, Intervju eller Diktering, og innstillingene justeres automatisk for å sikre klare og naturlige lydresultater.

Diktafonene har en ny spormerkefunksjon som gjør det enkelt å navigere gjennom lange opptak. Trykk på den praktisk plasserte ”T-Mark”-knappen mens opptaket pågår for å legge inn opptil 98 spormerker per fil.

Alle de nye modellene med PC-tilkobling kommer med programvaren Sound Organiser for enkel organisering, redigering og deling av filer på PC-en. Modellene er også kompatible med Dragon Naturally Speaking 11, som er en programvare for stemmegjenkjenning og transkribering.

De nye ICD-UX-modellene har mottatt en femstjerners sertifisering for sin nøyaktighet ved stemmegjenkjenning, mens modellene ICD-AX- og ICD-PX har blitt rangert med fire stjerner. Toppmodellen ICD-SX712D har mottatt seks stjerner i tillegg til at Dragon Naturally Speaking 11 er inkludert i diktafonen.

Hele porteføljen – Et overblikk

Årets portefølje av diktafoner fra Sony dekker alle opptaksbehov, fra tale til musikk.

ICD-BX- og ICD-PX-serien er utviklet med tanke på studenter. Seriene tilbyr MP3 stereoopptak og -avspilling i høy kvalitet, 2GB innebygget minne og avanserte funksjoner som stemmestyrt opptak. ICD-AX-serien har i tillegg store og praktiske knapper for enkel håndtering, samt en FM-tuner for å lytte til radio.

Den nye ICD-UX-serien kommer med uovertruffen lydkvalitet, avspilling med MP3/WMA/ACC og innebygget USB for trådløs tilkobling.

ICD-SX-serien er med lagringskapasitet på 2GB ideell for lange intervjuer og live musikkopptak. Lineært PCM-opptak sikrer stereoopptak av høy kvalitet gjennom de justerbare mikrofonene, og gjør derfor serien ideell som arbeidsverktøy for låtskrivere og musikere.

Priser og tilgjengelighet:

Den nye porteføljen av digitale diktafoner fra Sony vil være tilgjengelig fra og med april 2011.

Modell

Veiledende Pris

ICD-SX712S.CE7

1969,-

ICD-UX513FW.CE7

1319,-

ICD-UX513FB.CE7

1319,-

ICD-UX512S.CE7

1029,-

ICD-UX512W.CE7

1029,-

ICD-UX512B.CE7

1029,-

ICD-UX512R.CE7

1029,-

ICD-AX412FS.CE7

819,-

ICD-AX412FB.CE7

819,-

ICD-PX312M.CE7

739,-

ICD-PX312F.CE7

769,-

ICD-PX312.CE7

649,-

ICD-BX112M.CEW

519,-

ICD-BX112.CEW

409,-

Til toppen