Sony MDR-Z100

Pressemelding fra Sony 4. mars 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony lanserer nå en ny portefølje av hodetelefoner som tilbyr musikkglade nordmenn klokkeren lydkvalitet, innendørs som utendørs – og uavhengig av musikksmak. Mens MDR-Z100 byr på høy ytelse og studiokvalitet, setter EX-serien fokus på mobilitet. Felles for alle hodetelefonene fra Sony er at de er designet for komfortabel bruk og overbevisende lydkvalitet, uavhengig av lydkilde.

MDR-Z1000: Profesjonelle hodetelefoner som tar studiokvalitet til et nytt nivå

MDR-Z100 er designet for å møte de strenge kravene for high-end studioproduksjon, og representerer et nytt høydepunkt innen segmentet profesjonelle hodetelefoner. Modellen bygger på tiår med profesjonell lydkunnskap fra Sony, og kombinerer en innovativ design med de beste materialer for å levere kompromissløs ytelse.

HD driverenheten har svært stor rekkevidde, og benytter en nyutviklet LCP-membran. Dette lette og kraftige materialet reduserer resonans betraktelig og gir klare og naturlige frekvenser. Brukskomforten økes ytterligere ved hjelp av et magnesiumdeksel, som hindrer uønsket vibrasjon og sikrer jevn bassrespons og klar diskant.

De nye støyisolerende øreputene er polstret med uretan. Dette gjør øreputene trykkavlastende, samtidig som den tettsittende passformen reduserer støy fra omgivelsene. Hodetelefonens ledning benytter en 7N Grade OFC-leder, som gir førsteklasses signaloverføring og utmerket lydkvalitet.

Priser og tilgjengelighet:

Den nye porteføljen av hodetelefoner fra Sony vil være tilgjengelige fra mars 2011, til følgende veiledende priser:

Til toppen