Sony SMP-N200

Pressemelding fra Sony 31. august 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Utforsk nettet direkte på TV-en

SMP-N200 – Sonys nye nettverksspiller

Utforsk nettet direkte fra sofaen, nyt on-demand-filmer i HD og 3D eller se på dine egne bilder og videoer. Den nye nettverksspilleren SMP-N200 forvandler hvilken som helst TV til en Internett-TV.

Internett som du aldri har sett det før

Nå er fremtidens underholdning her! SMP-N200 er en kompakt og stilren nettverksspiller som gir deg muligheten til å se TV-programmer etter at de har blitt sendt, surfe på nettet eller oppdatere Facebook-statusen din samtidig som du opplever sport og film i 3D[1].

Rask og enkel oppkobling

Internett-TV trenger ikke å være vanskelig. Du kobler deg til Internett via Wi-Fi, og er på nett i løpet av sekunder – uten irriterende kabler eller tungvinte registreringsprosesser. (Det er også mulig å koble til nettverksspilleren via en nettverkskabel.)

Det er også mulig å dele bilder, filmer og musikk fra en PC, en mobiltelefon eller en annen DLNA®-kompatibel enhet. SMP-N200 styres enkelt med en gratis app for smarttelefoner (iPhone og Android) og Sony Tablet. Du kan til og med overføre innhold til nettverksspilleren direkte fra en Sony Tablet.

Pris og tilgjengelighet

SMP-N200 vil være tilgjengelig i butikk fra og med midten av november 2011, og får en veiledende utsalgspris på 1300 kroner.

[1] Krever at du har en 3D-TV.

Til toppen