Sony ZX-serien

Pressemelding fra Sony 4. mars 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony lanserer nå en ny portefølje av hodetelefoner som tilbyr musikkglade nordmenn klokkeren lydkvalitet, innendørs som utendørs – og uavhengig av musikksmak. Mens MDR-Z100 byr på høy ytelse og studiokvalitet, setter EX-serien fokus på mobilitet. Felles for alle hodetelefonene fra Sony er at de er designet for komfortabel bruk og overbevisende lydkvalitet, uavhengig av lydkilde.

MDR-ZX-serien: Hodetelefoner med studiokvalitet

MDR-ZX-serien fra Sony er hodetelefoner som sørger for å øke lydkvaliteten fra din musikkspiller. Alle ZX-modellene er designet med en lukket utforming for å isolere lyden. Dette gjør musikken mer personlig, særlig når du befinner deg på en overfylt buss eller trikk på vei til og fra skole og jobb. Toppmodellen MDRZX700 kommer med en nyutviklet 50mm driverenhet, og støyisolerende øreputer i uretan for komfortabel passform. Sammen med ZX-500, ZX-300 og ZX-100 er dette hodetelefoner som tilbyr en uovertruffen lydkvalitet, uavhengig av lydkilde.

Priser og tilgjengelighet:

Den nye porteføljen av hodetelefoner fra Sony vil være tilgjengelige fra mars 2011, til følgende veiledende priser:

Til toppen