Oddmund Tronstad i Matkurs.no demonstrerer Kenwood Cooking Chef ved demonstrasjonskjøkkenet i Drøbak.

SUKSESS MED RØR OG KOK

– Suksessen vi har hatt med Kenwood Cooking Chef har dratt med seg de andre Kenwood-modellene og gitt høyere enhetspriser.

– Dette er et viktig element for oss kjøpmenn, sier Martin Vinje.

Norge er det landet der det selges flest slike maskiner i forhold til folketallet

Han gir noe av æren til Matkurs.no, som i fire-fem år har presentert Kenwoods produkter på kjedesamlinger og andre arrangement.

– Vi forsøker å få frem produktenes ulike funksjoner, hva de praktisk kan brukes til, sier kokk Oddmund Tronstad i Matkurs.no.

Han beskriver Cooking Chef som en flott og unik maskin.

– I utgangspunktet er det Kenwoods kraftige kjøkkenmaskin, men det fine er induksjonsplaten i bunnen av rørebollen som gjør at den kan røre og koke samtidig. Temperaturen kan stilles eksakt fra 20 til 140 grader, og bruksmulighetene er mange. Risengrynsgrøt er det første mange tenker på, men også sauser og gryter som trenger stadig omrøring. Til å smelte sjokolade er Cooking Chef perfekt, sier Tronstad.

Han legger vekt på at maskinen har 25 ulike tilsatser, som til sammen har 60 ulike funksjoner.

– Er det vanskelig å forklare mulighetene?

– Det er en fordel å kunne demonstrere dem, å vise at man slipper å stå ved gryta hele tiden, sier Tronstad.

– Takket være samarbeidet med Matkurs.no er stadig flere blitt klar over mangfoldet til kjøkkenmaskinene fra Kenwood. Vi er gjennom mange år markedsledere i Norge, og er det landet der det selges flest slike maskiner i forhold til folketallet, sier Vinje.

Les også:

Vinje har strandet i Drøbak

Positiv respons i media

Evergood og DeLonghi fortsetter samarbeidet

– Fra terrassen kan man hente inspirasjon mens cruisebåtene passerer, sier Martin Vinje. Kenwood og DeLonghis mann i Norge har strandet i Drøbak. Foto: Stian Sønsteng
Linda Merete Handeland driver Handeland Media Promotion, og har i september arbeidet ett år med Kenwood og DeLonghi i Norge. Foto: Stian Sønsteng
Markedsdirektør Ted Allergoth i Joh. Johannson kaffe heller gjerne Evergood-kaffe på en DeLonghi-maskin. Foto: Stian Sønsteng
Med den nye stavmikseren Triblade fra Kenwood lager Oddmund Tronstad majones på 60 sekunder.
Linda Merete Handeland (f. v.), Martin Vinje, Oddmund Tronstad, Øystein Båtnes og Tonje Aschehoug ved demonstrasjonskjøkkenet i Drøbak.
Det er fortsatt ledig plass i de tidligere fabrikklokalene i Drøbak. Martin Vinje ønsker andre firma i bransjen velkommen.
Martin Vinje i samtale med Linda Merete Handeland, Øystein Båtnes og Tonje Aschehoug.
Til toppen