Talkmore 1/2 pris

Pressemelding fra Talkmore 27. september 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Verv en venn og få ½ pris på abonnementet

Talkmore er en lavprisoperatør som tilbyr abonnement på nett. Ved kun å tilby abonnement på egne nettsider oppnår vi en stor kostnadsfordel. Dette ønsker Talkmore og utnytte i enda sterkere grad. Derfor lanserer Talkmore nå et fantastisk vervekonsept. Her ønsker vi å belønne våre eksisterende- og nye kunder. Det skal ikke lønne seg bruke dyre salgskanaler som fysiske utsalgssteder og lignende fremfor nett. Dette synes vi at vårt nye vervekonsept illustrer på en god måte. Ved hjelp fra våre mange fornøyde kunder håper vi på en bred viral spredning, som igjen vil bidra til ytterligere kundevekst, sier daglig leder i Talkmore, Pål Barth Nilsen.

Forutsetningen er enkel, verv en person til Talkmore å få halv pris på ditt faste abonnement hos oss. En person som har fastpris hos Talkmore får da en besparelse på 174,5 kr per måned ved å verve en annen person til Fastpris. Årlig vil denne kunden spare 2094 kroner på ved å verve en person. De som benytter seg av denne muligheten vil få Norges desidert beste abonnement for tale. Det er kun mulig å verve en person.

Til toppen