Targus Click-In Case

Pressemelding fra Targus 1. november 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

iPad-beskyttelse – både foran og bak

En iPad tar raskt skade og får stygge riper hvis man ikke sørger for at den er ordentlig beskyttet. Apples eget Smart Cover beskytter bare skjermen, og det løser jo faktisk bare halve problemet.

Targus’ nye Click-In Case gir superslank beskyttelse til både skjermen og baksiden av en iPad. Click-In Case fungerer også som stand, i tillegg til at skjermen på iPad-en skrus automatisk av når det magnetiske frontdekselet blir lukket.

Like fantastisk som det er å ha en iPad er det tilsvarende kjedelig å oppdage at ens elskede nettbrett har blitt skadet etter en tur i vesken, sofaen eller baksetet.

Dette problemet løser nå Targus med sin nye Click-In Case, som utover å dekke skjermen også beskytter baksiden og sidene på iPad-en din ved hjelp av et tynt, men solid plastdeksel.

iPad-en klikkes enkelt ned i bakdekselet, hvor den sitter godt og dermed ikke løper noen risiko for å falle ut når dekselet blir åpnet. Når iPad-en sitter i mappen kan du bruke den som vanlig, og du har full tilgang til funksjoner som kamera og høyttalere.

Når det slanke skjermdekselet brettes tilbake forvandles Targus’ Click-In Case til en praktisk stand som kan settes opp på to måter, slik at man kan se film eller lese uten å måtte holde iPad-en i hånden. Magneter i skjermdekselet gjør dessuten at iPad-en skrus av når dekselet blir lukket.

Også til Apple-fans

Targus har også lansert et beskyttende deksel som er laget for personer som allerede har kjøpt Apples Smart Cover, som dekker skjermen, men ikke beskytter baksiden av iPad-en. Dekselet er laget av klar hardplast som holder Apple-logoen synlig og fungerer fint sammen med Apples eget Smart Cover.

Targus Click-In Case har en veiledende utsalgspris på 399 kroner (inkl. mva.), og finnes i tre farger: sort (THD004EU), rosa (THD00401EU) og lys blå (THD00402EU).

Targus VuComplete Back Cover for iPad 2 (THD002EU) finnes i transparent, og har en veiledende utsalgspris på 199 kroner (inkl. mva.).

Til toppen