Tele2 Super Cheap

Pressemelding fra Tele2 2. desember 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Tele2 lanserer Super Cheap: 199 kroner for all mobilbruk frem til påske

(Oslo 2. desember) Tele2 lanserer Super Cheap - en julegave som varer langt inn i 2011. For kun 199 kroner i måneden får privatkunder fri mobilbruk helt frem til påske. Mot en bindingstid på ett år får man i tillegg en gratis Nokia 2720 Fold på kjøpet.

Ettersom påsken kommer i midten av april i 2011, betyr det at Super Cheap gir privatkunder et ubegrenset antall ringeminutter, SMS, MMS og datatrafikk i opptil fire måneder for en fast pris på 199 kroner. Og det uten bindingstid.

- Tele2 har gjennom flere år vist at vi er prisledende i mobilmarkedet og har nå over 600.000 kunder inkludert fasttelefoni-kundene. Med Super Cheap får både nye og eksisterende kunder tilgang til et nytt og unikt tilbud. De som velger å binde seg til ett år får i tillegg en gratis Nokia 2720 Fold på kjøpet – en telefon som har blitt testet av en rekke norske medier og fått gode anmeldelser, sier salgs- og markedsdirektør Christian Sæterhaug i Tele2.

Super Cheap kan bestilles av både eksisterende og nye kunder. Tilbudet gjelder til 31. desember. Etter perioden frem til påske med fri mobilbruk videreføres abonnementet med en begrensning på 500 ringeminutter, 500 SMS og 500 MB datatrafikk for kun 199 kroner i måneden. Dette abonnementet er det beste på markedet for de som ønsker et fastpris-abonnement og topper Post- og teletilsynets priskalkulator telepriser.no.

Tele2, som er Norges tredje største mobiloperatør, har i flere år toppet telepriser.no innenfor alle forbrukskategorier; lavt forbruk, middels forbruk og høyt forbruk.

- Tele2 vet at nordmenn er opptatt av å gjøre en god handel, spesielt like før jul. Derfor er det viktig for Tele2 å ha de mest konkurransedyktige prisene i markedet. Med et Super Cheap-abonnement kan man bruke telefonen så mye man vil til en lav pris, sier Sæterhaug.

Super Cheap er forbeholdt privatkunder og det er satt en begrensning på 2 abonnement av typen Super Cheap per kundeforhold (kontrakt). Nye kunder må overføre sitt eksisterende mobilnummer til Tele2.

Les mer og bestill Tele2 Super Cheap på www.tele2.no

Om Nokia 2720 Fold: ”En praktisk telefon som er god til både SMS og samtale.” (VG Nett/Amobil, februar 2010)

Les mer og bestill Tele2 Super Cheap på www.Tele2.no

Til toppen