Whirlpool MAX Limited Edition mikrobølgeovn

Pressemelding fra Whirlpool 27. oktober 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Whirlpool feirer 100 års-jubileum med jubileumsprodukt:

Forny kjøkkenet med en MAX Limited Edition mikrobølgeovn

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet. Etter 100 år i bransjen er det ingen som vet dette bedre enn Whirlpool. I anledning 100 års-jubileet lanserer Whirlpool derfor en spesialdesignet mikrobølgeovn – med en rekke funksjoner som viser den enorme utviklingen kjøkkenet har vært gjennom. Det fremtidsrettede designet, i kombinasjon med de avanserte funksjonene, gjør at dette stilrene ikonet passer alle som ønsker seg et tidsriktig kjøkken.

Med ulikt lys for forskjellige programmer og touch-control display er Max Limited Edition helt i tråd med de siste trendene og forbrukernes behov. I tillegg til det unike designet er den utrustet med tekniske funksjoner som gir hobbykokken en matlagingsopplevelse som tiltaler alle sanser.

- Våre mikrobølgeovner har alltid vært trendsettende. Alltid med en perfekt miks  av design og teknikk som gir ønsket resultat. Dette jubileumsproduktet går enda et skritt lenger og inviterer til bruk av alle sanser. Vi er stolte over 100 års-jubileet, og Max Limited Edition er en mikrobølgeovn som virkelig beviser vårt fokus på innovasjon og brukervennlighet, sier Jon Haraldsen, Marketing Manager i Whirlpool Norge.

Enda større brukervennlighet med interaksjon i matlagingen

Max Limited Edition er utrustet med et intuitivt touch-control display som kan kommunisere på en rekke ulike språk. Her finner man igjen den samme teknologien som brukes i dagens smartphones. Slik blir mikrobølgeovnen en uvurderlig  assistent på kjøkkenet, og gjør det både morsomt og lett å lage alt fra enkle til mer kompliserte retter. For å ytterligere forsterke opplevelsen og brukervennligheten er funksjonene koblet til ulike lys som beskriver hvilken funksjon som er i bruk.

 Eksklusiv design for personlige kjøkken

Med sitt uvanlige design, som kombinerer kurver og rette linjer, blir Max Limited Edition et unikt innredningsprodukt som  bidrar til kjøkkenets personlighet. Den innovative utformingen - kompakt på utsiden, men romslig på insiden – gjør Max til den eneste mikrobølgeovnen som kan plasseres hvor som helst. Til og med i et hjørne. For denne spesialutgaven lanserer Whirlpool en egen fargepalett i metalltoner. Max Limited Edition vil være tilgjengelig i: Caffeine, Bronze, og Moonlight.

FAKTA:

• Max Limited Edition har et ovnsrom på 13 liter, og har en roterende tallerken på 28 cm.

• Den er utrustet med et unikt LED-lyssystem; hvitt, grønt, rødt og blått som indikerer de ulike matlagningsfunksjonene:

Hvitt lys:

- Mikrobølgeovnen er klar til bruk

Grønt lys:

- 6th SENSE Steam dampfunksjon er i bruk

Rødt lys:

Indikerer at én av disse funksjonene anvendes:

- 6th SENSE Crisp-funksjon

- Mikrobølgefunksjon

- Grillfunksjon

- Combi (kombinasjonstilberedning mikrobølger + grill)

Blått lys:

- 6th SENSE Jet Defrost opptiningsfunksjon er i bruk

Max Limited Edition kan kjøpes i utvalgte butikker. Veiledende utsalgspris: 2490 kr.

Til toppen