Wii PARTY

Pressemelding fra Bergsala 27. august 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

– Festinvitasjonene er sendt og alt er klart! Men gjør deg klar til å invitere en ekstra person til Wii Party, for hvert eksemplar av dette spillet kommer med en hvit Wii Remote! Med en ekstra Wii Remote kan du nyte de mange flerspillerspillene med venner og familie når spillet lanseres i Europa den 8. oktober 2010.

Wii Party er like lett tilgjengelig som titler som Wii Sports og Wii Fit, og tar med seg over 80 forskjellige minispill inn i stuen. Det oppfinnsomme spillet tilbyr ustoppelig moro og uslåelig variasjon når du, familien og vennene dine tar opp inntil fire Wii Remotes og prøver dere på en rekke innovative og intuitive spillopplevelser. I tillegg kan man spille som sin personlige Mii-karakter, og se dem handle på uante måter!

Med 13 forskjellige spillsett å velge mellom, vil Wii Party være både livet og sjelen til en hvilken som helst sammenkomst når dere nyter spill som foredler den tradisjonelle partyopplevelsen i videospill. For første gang tas handlingen ut av tv-skjermen, og vil være like viktig som det som vises på den når House Party-modusen forvandler stuen til en integrert del av spillet.

I tillegg til det nye samhandlingsnivået som introduseres med House Party, inkluderer også Wii Partyspillsettene Pair Games og Party Games - begge som leverer varierte utfordringer hele tiden mens du samarbeider eller konkurrerer med andre spillere.

Det finnes noe for alle og enhver i Wii Party, og du er invitert med på moroa når spillet lanseres i Europa den 8. oktober 2010. Festen kan starte!

Til toppen