ZTE PF200 og N910

Pressemelding fra ZTE 20. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

ZTE lanserer LTE-mobiler på MWC

De første av en lang rekke LTE-enheter fra ZTE.

ZTE, som er en av verdens ledende leverandører av telekommunikasjonsutstyr og nettverksløsninger, lanserer to nye LTE-mobiler med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) på telekom-konferansen Mobile World Congress, som finner sted i Barcelona i neste uke.

PF200 får en prosessor på 1,5 GHz, en 4,3 tommer stor kapasitiv QHD-berøringsskjerm, et kamera på 8 megapiksler og et frontkamera for videosamtaler med en oppløsning på 1080p. Telefonen har støtte for både LTE, UMTS og GSM, og leveres med Bluetooth 2.1, GPS, WiFi, A-GPS, DLNA-kompatibilitet, MHL (Mobile High-Definition Link) og NFC (Near Field Communication).

Den andre telefonen, N910, er en CDMA-telefon med lavere skjerm- og kameraoppløsning enn PF200, og kommer ikke til å lanseres på det norske markedet.

- Disse mobilene er bare de første av mange LTE-enheter ZTE kommer til å lansere i løpet av de nærmeste månedene, etter hvert som stadig flere LTE-nettverk blir satt i drift, sier Ronen Hansen, som er mobilsjef i ZTE Norge.

De nye telefonene kommer til å bli vist frem på ZTEs stand (B145, Hall 8) på Mobile World Congress i Barcelona 27.-30. februar.

Til toppen