ZTE Skate

Pressemelding fra ZTE 29. august 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Skate – Ny Android-telefon fra ZTE

ZTE fortsetter å levere solide smarttelefoner som gir brukeren mye for pengene, og Skate er den ideelle telefon for spill og videotitting.

ZTE, som er en av verdens ledende leverandører av telekommunikasjonsutstyr og nettverksløsninger, lanserer nå sin andre smarttelefon i Norge. Telefonen har fått navnet Skate og er utstyrt med det populære operativsystemet Android 2.3, som tilbyr brukeren et hav av ulike spill og applikasjoner via Android Market. Den 4,3 tommer store høyoppløste multiberøringsskjermen gir deg en bedre opplevelse både når du spiller og ser på bilder og videoer. Den store skjermen gjør det også lettere å se på kart og bruke telefonen som GPS, for eksempel med Googles nye navigasjonsapplikasjon Google Navigation. Funksjoner som kamera med 5 megapiksler og FM-radio er også med på å gjøre Skate til en prisgunstig smarttelefon.

- Vår første smarttelefon, Blade, ble en stor suksess, og Skate har alle forutsetninger for å bli like populær. Det finnes ingen andre telefoner på markedet som kan tilby alt det Skate kan i denne prisklassen. Skate er en velbygd og rask smarttelefon som er lett å bruke takket være operativsystemet Android 2.3 og den store berøringsskjermen, sier Ronen Hansen, som er Key Account Manager for terminaler og håndsett i ZTE Norge.

Skate forventes å få en utsalgspris på i underkant av 1900 kroner, og vil være tilgjengelig i butikkene om kort tid.

Tekniske spesifikasjoner:

Dimensjoner:

Batteri:

Minne:

Tilkoblinger:

Ytelse:

Øvrig:

Til toppen