WeSC M10 og WeSC M30

Pressemelding fra Aurora Group 17. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Rebellious. Spontaneous. Creative. En ny kolleksjon hodetelefoner fra WeSC

I samarbeid med lydmerket SMS Audio lanserer det verdensberømte svenske motemerket WeSC nå en unik kolleksjon hodetelefoner til kresne og stilbevisste musikkaficionado.

WeSC er en verdensberømt premium streetwear-merkevare, som er født i Stockholms gater og tilbyr moderne og innovative moteklær og tilbehør til den såkalte Intellectual Slacker – en person som søker originalitet i en verden der alle tenker likt.

Det svenske motemerket har nå inngått et samarbeid med lydmerket SMS Audio om produksjon og distribusjon av en helt ny og stilbevisst kolleksjon av WeSC hodetelefoner. Mens WeSC bidrar med navnet har SMS Audio stått for utvikling av design og teknologi, likesom WeSC og SMS Audio også vil samarbeide om marketingaktiviteter, musikk, kunst og film.

WeSC M10 er et sett elegante in-ear hodetelefoner med sprø lyd og dyp bass. Hodetelefonene har unike detaljer som den gummibelagte overflaten og kabler trukket med stoff samt smart og praktisk SlideLock, som gjør det mulig å klikke hodetelefonene sammen når de ikke brukes. Musikk og volum kan styres med fjernkontrollen på ledningen, som også har innebygd mikrofon til telefonsamtale. Fås i fargene svart, oransje, lilla og hvit.

WeSC M30 er et sett kule og solide on-ear hodetelefoner med 40 mm drivere, som sikrer en ekstra god og fyldig musikopplevelse. Hodetelefonenes bøyle er kledd med stoff og kan foldes sammen, mens de myke og avtakbare ørekoppene er flott utført med gummibelagt overflate. Med avtakbar ledning og 3-klikks fjernkontroll samt innebygd mikrofon til telefonsamtale. Fås i fargene svart, grønn, blå, lilla og hvit.

WeSC hodetelefoner – det viktigste:

• Ny kolleksjon hodetelefoner fra motemerket WeSC

• Utviklet i samarbeid med lydmerket SMS Audio

• Unik og stilbevisst design i kule farger

• Kompatibel med alle populære smarttelefoner i markedet

Pris:

WeSC M10

Fås i svart, oransje, lilla og hvit.

Veil. pris kr 349,00.

WeSC M30

Fås i svart, grønn, blå, lilla og hvit

Veil. pris kr 599,00.

Powered by Labrador CMS