SMS Audio STREET by 50 Over-Ear

Pressemelding fra Aurora 6. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SMS Audio lanserer STREET by 50 Over-Ear ANC kablede høretelefoner og Active Noise Cancellation-teknologi

SMS Audio, LLC (www.SMSAudio.com), en førsteklasses merkevare for hodetelefoner og tilbehør fra Curtis "50 Cent" Jackson, er glade over å kunngjøre at de nye STREET by 50 Over-Ear Active Noise Control (ANC) øretelefoner med kabel nå er tilgjengelige. De innovative hodetelefonene er den ideelle løsningen for brukere som ønsker å fjerne uønsket støy fra omgivelsene mens de er på et fly, på kontoret eller i andre støyende miljøer. Med aktiv støyreduksjonsteknologi, profesjonelt innstilte 40 mm drivere og skumøreputer i mykt skinn med minne, gir STREET by 50 Over-Ear ANC høretelefoner overlegen studiolyd samtidig som støy utenfra blir blokkert, slik at brukerne kan nyte musikken slik artisten ønsket, uten at støy utenfra siver inn.

Konstruert for å tåle daglige påkjenninger på reise kan de usedvanlig slitesterke STREET by 50 Over-Ear ANC kablede hodetelefonene skilte med myke skumputer i skinn med minne, et justerbart hodebøyle og opptil 70 timer med spilletid. For økt fleksibilitet er hodetelefonene laget for å fungere med eller uten aktiv støyreduksjonsteknologi, og sørger for at brukeren alltid kan høre på musikk. De sammenfoldbare STREET by 50 Over-Ear ANC kablede hodetelefonene kommer også med en avtakbar kabel med treklikks mikrofon, myk pusseklut, micro-USB ladekabel, flyadapter og en bæreveske med hardt skall for enkel transport.

"Jeg har lett lenge etter et par flotte høretelefoner som ikke bare leverer god lydkvalitet, men som også er slitesterke og komfortable på mine mange reiser," sier 50 Cent, administrerende direktør i SMS Audio. "Derfor skapte vi STREET by 50 Over-Ear ANC kablede hodetelefoner og aktiv støyreduksjonsteknologi. Ikke bare leverer de den beste studiolyden, de er også tøffe nok til å tåle omfattende reiseaktivitet samtidig som de gir en sikker og komfortabel passform til mange timer med musikk."

STREET by 50 Over-Ear ANC kablede høretelefoner med aktiv støyreduksjonsteknologi er tilgjengelige i kjølig sølv eller mørk svart til 2399,00 NOK.

Powered by Labrador CMS