Jabra Rox

Pressemelding fra Aurora Group 15. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Slutt på Jack-kontakter med trådløse Jabra Rox

Rox skaper allerede bølger, og har nylig mottatt prisen CES Innovations Design and Engineering Awards Honoree 2014 i produktkategorien hodetelefoner: http://cesweb.org/Events-Awards/Innovations.aspx 

Den skulpturelle, lavprofilerte designen til Rox er basert på musikeres in-ear monitorer for maksimal bassrespons. Du trenger ikke å gå på kompromiss med verken utseende eller form sammenlignet med dine nåværende øreplugger. Den behagelige, lavprofilerte passformen til Rox sitter godt, og når du virkelig er aktiv kan du låse dem fast med EarWings™. Den unike designen gjør det mulig for de kraftige høyttalerne å levere virkelig bemerkelsesverdig lyd i rik Dolby® stereo. Men ikke nok med det.

·  De er enkle å koble til trådløst, enten via Bluetooth® eller ved et trykk, som parer dem via NFC.

·  De er IP52-sertifisert, som betyr at de er bestandige mot støv og vann.

·  De har en avspillingstid på opptil 5 1/2 timer, og med kontrollfunksjoner på ledningen, kan du oppbevare telefonen i lommen.

·  Ørepluggene har eksklusive innebygde strømsparingsmagneter. Du kan feste dem sammen og henge dem rundt halsen. Magnetene vil automatisk aktivere strømsparingsmodus.

Og for å gi en enda rikere lytteopplevelse har vi inkludert vår eksklusive Jabra Sound App, som nå gir mulighet for den nye YouTube-streamingen, slik at musikk på enheten samt streamet YouTube-innhold kan avspilles i full Dolby Digital Plus.

Hver eneste detalj ble vurdert ved utformingen av Rox, og hver enkelt del av ørepluggene har sine bestemte formål. Og bare de beste materialene – inkludert rustfritt stål – er blitt brukt til å sikre at de tåler et liv på farten.

Powered by Labrador CMS