Dog & Bone LockSmart Travel

Pressemelding fra Aurora Group 28. oktober 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Dog & Bone LockSmart Travel – Bluetooth-hengelåsen som passer på bagasjen din

Bekymrer du deg for bagasjen når du er ute og reiser? Slapp av, med Dog & Bone LockSmart Travel er eiendelene dine i sikre hender. Bluetooth-hengelåsen som styres med smarttelefonen din er høstens store reisegadget.

Smarttelefonen er omdreiningspunktet i hverdagen din. Uansett om det handler om e-post, sosiale medier, billetter eller betalinger, utføres oppgavene enkelt og raskt med noen fingertrykk på en skjerm. Med Dog & Bone LockSmart Travel tilføyes enda en praktisk oppgave til ditt kjæreste eie – takket være Bluetooth kan du nå åpne og lukke bagasjen helt uten å bruke nøkkel.

Dog & Bone LockSmart Travel fungerer sammen med en app som via en sikker trådløs Bluetooth-forbindelse åpner og lukker hengelåsen ved hjelp av et fingertrykk, Touch ID eller en adgangskode. Dermed slipper du en vanlig nøkkel, som ofte blir borte – en genial løsning til deg som gjerne vil beskytte det du eier når du reiser.

Dog & Bone LockSmart Travel er det geniale tilbehøret til deg som gjerne vil beskytte det du eier når du reiser. Reiselåsen gir deg dessuten beskjed når kofferten eller trillekofferten er klar til å bli hentet på bagasjebåndet – og så er den naturligvis TSA-godkjent (Transport Security Administration), noe som betyr at bagasjen din kan låses opp og kontrolleres av sikkerhetspersonalet på flyplassen uten at de skader kofferten.

Batteriet har opptil 12 måneders levetid, deretter lades låsen enkelt med den medfølgende USB-ledningen. Låsen oppfyller den globale standarden for reisesikkerhet.

Dog & Bone LockSmart – det viktigste:

•    Verdens første reiselås med Bluetooth

•    TSA-godkjent (Transport Security Administration)

•    Åpnes og lukkes ved hjelp av en app (App Store, Google Play)

•    Lokalitetssporing og global sikkerhet

•    Gir beskjed om hvor og når du kan hente bagasjen

Pris og forhandlere

Dog & Bone LockSmart Travel

Farger: Svart, rød, blå

Veil. pris kr 599,00.

Dog & Bone LockSmart Travel forhandles i Norge av Elkjøp.

Powered by Labrador CMS