One For All

Pressemelding fra Aurora Group 30. mars 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

One For All – ny serie av digitale TV/radio-antenner til hjemmet eller hytta. Velg den riktige med en smart app!

One For All er ute med et bredt utvalg av digitale TV- og radioantenner i flott design til innendørs og utendørs bruk – perfekte til huset, hytta, båten eller campingvognen. En smart app hjelper deg med å velge den riktige modellen til ditt behov.

Den tradisjonelle stueantennen er fortsatt et populært produkt som både brukes hjemme, på hytta, i båten, campingvognen eller andre steder der er behov for TV- eller radiomottak. One For All presentere nå markedets mest komplette serie av digitale TV- og radioantenner til innen- og utendørs bruk.

Hvilken modell skal du velge når du står i butikken? Skann koden på emballasjen med din smarttelefon og skriv inn postnummeret ditt. One For Alle-appen lokaliserer TV-signalmaster i området og gir deg informasjon om hvilken antenne som passer til nettopp ditt behov. En enkel og rask hjelp til å kjøpe riktig antenne – slik at du unngår å velge den dyre løsningen når du kan bruke en rimeligere.

Prøv også One For All-guiden på nettstedet: www.oneforall.com/antennas.html

Gratis TV-mottak med One For All Antennas

Alle kan få tilgang til gratis TV-kanaler med en innendørs eller utendørs stueantenne. Listen over gratis norske kanaler inneholder bl.a. NRK1, NRK2, NRK3 og NRK Super.

One For All SV 9385 Active Indoor Antenna er en aktiv innendørs digital HD-antenne i elegant design med innebygd justerbar forsterker (opptil 47 dB). Med integrert Wide Angle-teknologi, som øker mottakskapasiteten og eliminerer fortyrrelser.

One For All SV 9455 Active Outdoor er en aktiv utendørs antenne med 52 dB signalforsterker til mottak av digitale TV- og radiosignaler. Enkel, diskret og værbestandig design. Leveres med 10 meter koaksialkabel og kontakt. Enkelt og brukervennlig oppsett.

One For All SV 9450 Active Outdoor er en aktiv utendørs antenne med 44 dB signalforsterker til mottak av digitale TV- og radiosignaler. Med High Performance Power Booster for ekstra godt signal. Diskret design og værbestandige materialer. Med 4G- og GSM-filtre som sikrer krystallklare signaler uten forstryrelser. Enkelt og brukervennlig oppsett.

One For All SV 9345 Active Indoor er en aktiv innendørs digital HD-antenne i flott, flatt design med innebygd justerbar forsterker (opptil 43 dB). Med forbedret GSM-filter som sikrer krystallklart mottak. Strøm via digital TV-mottaker eller medfølgende strømforsyning. Kan plasseres stående eller monteres på veggen.

One For All SV 9395 Active Indoor er en ekstra kraftig aktiv innendørs HD-antenne. Suveren mottak av digitale TV-er og radiosignaler. Med 360 graders Multi Patch-teknologi, som øker mottakskapasiteten og eliminierer forstyrrelser. Innebygd 51 dB signalforsterker med touch kontroll. Kan plasseres på flere forskjellige måter – liggende, stående eller på vegg.

Priser og forhandlere

One For All SV 9385 Active Indoor

Veil. pris kr 699,00.

One For All SV 9455 Active Outdoor

Veil. pris kr 999,00.

One For All SV 9450 Active Outdoor

Veil. pris kr 599,00.

One For All SV 9345 Active Indoor

Veil. pris kr 599,00.

One For All SV 9395 Active Indoor

Veil. pris kr 899,00.

One For All selges i Norge av bl.a. Expert.

Powered by Labrador CMS