Vogels Cable10

Pressemelding fra Aurora Group 15. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Vogel's får slutt på ledningskveiler

Rotete kabler som tar plass på veggene eller gulvet kan være til stor irritasjon for eierne av underholdningsanlegg. Vogel's er spesialister innen beslag til lyd- og bildeutstyr og tilbyr allerede løsninger som skjuler kabler i sin populære serie av veggfesteprodukter. Selskapet er nå glade over å introdusere flere nye tilbehør som gir enda flere muligheter til å fjerne irriterende ledningsrot.

Kabelrør som skjuler opptil 10 kabler Vogel's CABLE 10 er et stilfullt system som kan skjule opptil 10 kabler og gi hylleplass for ekstra audiovisuelle enheter og multimediautstyr. Dette slanke aluminiumsrøret med en svart tone stikker bare 2 centimeter ut fra veggen. Det fås i to lengder: CABLE 10 M som er 64 cm lang og CABLE 10 L som er 94 cm lang. Kombiner CABLE 10 med Vogel's AV-10 Multi supports for ekstra oppbevaringsplass. Rørene i størrelse Medium kan holde opptil tre Multi supports og røret i størrelse Large kan holde opptil 4 Multi supports.

AV 10 Multi support Vogel's AV 10 Multi support er tilgjengelig med CABLE10 tilbehør. Beslagene kan plasseres i hvilken som helst høyde. De justerbare armene som er utstyrt med antisklikant passer til et bredt spekter av audiovisuelle enheter og multimediautstyr.

Dette nye tilbehøret er laget for å brukes sammen med alle Vogel's veggfesteprodukter. De er den ideelle løsningen for mediaveggen i hjemmekinoen, til et underholdningssenter i stua eller til en kompakt TV-enhet i soverommet.

Powered by Labrador CMS