Vogel's SoundMount

Pressemelding fra Aurora Group 19.april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Vogel's SoundMount: Et prisbelønnet TV-feste med innebygd lyd

Med prisbelønte SoundMount fra Vogel's dreier lyden med bildet og skaper den beste og mest intense TV-opplevelsen, uansett hvor i rommet du sitter. Den nytenkende monteringsløsningen med integrert soundbar lanseres til alle flatskjerm-TV-er fra 40 til 65 tommer.

Vogel's SoundMount er den geniale løsningen i en tid der flatskjerm-TV-er blir slankere og lettere på bekostning av lydkvaliteten. Med Vogel's SoundMount trenger du ikke plasskrevende lydutstyr med plasskrevende høyttalere for å skape en bedre lydopplevelse. I SoundMount er lyden nemlig innebygd.

Vogel's SoundMount kombinerer det prisbelønte TV-festet DesignMount med en integrert lydplanke med trådløs subwoofer. Det fleksible TV-festet med de mange innstillingsmulighetene gjør det mulig å skape den beste TV-opplevelsen uansett hvor i rommet du befinner deg. Samtidig skaper det kraftige lydanlegget på 300 watt en helt riktig og rungende kinoeffekt med krystallklar lyd.

Lyden dreier med bildet

Vogel's SoundMount er utviklet til LED-, LCD- og plasmaskjermer i størrelser fra 40 til 65 tommer (maks 30 kg) i både stuen, soverommet og kjemmekinoen. Du kan dreie skjermen 120 grader til begge sider, og til forskjell fra vanlige høyttalere, som blir sittende på veggen eller stående på gulvet, følger lyden fra SoundMount i stedet med bildet.

Den integrerte lydplanken er designet etter de samme høye krav og standarder som gjennom mer enn 40 år har gjort Vogel's til en av verdens ledende merkevarer innenfor monteringsløsninger. Den optimale alt i ett-løsningen er utviklet og testet av Vogel's såkalte Golden Ears Team – en gruppe utvalgte spesialister som er lidenskapelig opptatt av musikk og film.

Plug and play

Vogel's SoundMount er ikke bare enkelt å montere – det er også enkelt å bruke. Den integrerte lydplanken styres med samme fjernkontroll som du bruker til TV-en. Når du slår på TV-en, slås SoundMount på samtidig. Når du slår av TV-en, slår du også av SoundMount. Enklere blir det ikke.

Design har vært et stikkord for Vogel's siden den første monteringsløsningen ble lansert for over 40 år siden. Vogel's SoundMount har allerede mottatt både en iF Design Award og en Red Dot Product Design Award – ettertraktede priser fra noen av verdens høyest profilerte designfora. Dette understreker den unike visjonen og håndverket som er innebygd i ethvert produkt fra Vogel's.

Opplev og les mer om Vogel's SoundMount på www.vogels.com/en-no/c/soundmount

Vogel's SoundMount – det viktigste:

• Kombinert TV-feste og soundbar i prisbelønnet design

• Skapt til store flatskjerm-TV-er fra 40 til 65 tommer (maks 30 kg)

• Dreier din flatskjerm-TV 120 grader til høyre eller venstre

• Lydplanke og trådløs subwoofer med 300 watts effekt

• Plug and play – fungerer med din eksisterende fjernkontroll

• Enkel montering, alle nødvendige skruer og komponenter er inkludert

Vogel's SoundMount

Veil. pris kr 7499,00.

Powered by Labrador CMS