Panzer Premium Full-Fit Curved Glass

Pressemelding fra Aurora Group 19. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

PANZER® Premium Full-Fit Curved Glass – myke kanter og ekte glass i ny skjermbeskyttelse til iPhone 6 og Samsung Galaxy S6 Edge

Myke og avrundede kanter kombinert med ekte glass er hemmeligheden bak PANZER@ Premium Full-Fit Curved Glass – en helt ny og eksklusiv skjermbeskyttelse til markedets mest populære smarttelefoner fra Apple og Samsung.

De myke og avrundede kantene gjør den til en nytelse å røre og bruke, mens det sterke, steingarde og krystallklare glasset yter optimal beskyttelse. Med PANZER® Premium Full-Fit Curved Glass får du ganske enkelt den mest komplette skjermbeskyttelsen til din iPhone 6S/6S Plus eller Samsung S6 Edge/S6 Edge+.

PANZER® er et anerkjent varemerke innenfor skjermbeskyttelse av nettbrett og smarttelefoner. Med PANZER® Premium Full-Fit Curved Glass har ingeniørene imidlertid gjort alt for å utvikle den ultimative skjermbeskyttelsen, både når det gjelder design, funksjonalitet og sikkerhet. Et eksempel på dette er at glasset dekker hele skjermen fra kant til kant – også der hvor skjermen buer.

De buede kantene gjør skjermbeskyttelsen usynlig på smarttelefonen, og gjør den samtidig til en nytelse å bruke. Dessuten gjør de buede kantene at det er enkelt å montere skjermbeskyttelsen – helt perfekt, og naturligvis uten bobler.

PANZER® Premium Full-Fit Curved er produsert i inntil 0,24 millimeter herdet glass, som føles glattere enn originalskjermen på telefonen og motvirker fingeravtrykk. Det ekte glasset gjør ikke minst skjermbeskyttelsen ekstremt bestandig mot riper og skrammer, støt og slag.

PANZER® Premium Full-Fit Curved Glass fås foreløpig til Apple iPhone 6/6 Plus og 6S/6S Plus i svart og hvit samt i svart, hvit og gull til Samsung S6 Edge/S6 Edge+ .

PANZER® har sitt eget nettsted, der du enkelt kan se om produktene fås til din smarttelefon eller nettbrett, samt informasjon om hvor du kan kjøpe produktene: www.panzer.me

PANZER® Premium Full-Fit Curved Glass – det viktigste:

• Ultimativ skjermbeskyttelse i eksklusiv design

• Myke og avrundede kanter – dekker hele skjermen

• Fremstilt av ekte glass – ekstrem beskyttelse

• Ni ganger hardere enn vanlig glass

• 150 prosent mer ripebestandig enn stål

• Enkelt å montere uten bruk av lim og vesker

• Fås til Apple iPhone 6/6 Plus og 6S/6S Plus samt Samsung S6 Edge/Edge+

Priser og forhandlere

PANZER® Premium Full-Fit Curved Glass iPhone

Fås til iPhone 6/6 Plus og 6S/6S Plus

Farger: Svart eller hvit

Veil. pris kr 399,00.

PANZER® Premium Full-Fit Curved Glass Samsung

Fås til Samsung Galaxy S6 Edge/Edge+

Farger: Svart, hvit eller gull

Veil. pris kr 399,00-429,00.

Powered by Labrador CMS