Philips Fidelio NC1

Pressemelding fra Woox Inovation 4. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Førsteklasses lyd med Philips Fidelios nye støyreduserende NC1 hodetelefoner

Nå lanseres den nye Philips Fidelio NC1, den første Fidelio-modellen med Active Noise Cancellation (ANC). Modellen stenger ute bakgrunnsstøy og lar deg fokusere på den krystallklare lyden fra hodetelefonene. Philips Fidelio NC1 setter en helt ny standard for støyreduserende hodetelefoner ved å kombinere lyd av høy kvalitet, sofistikert design og avansert teknologi.

- Utviklingsteamet bak NC1 ville skape støyreduserende hodetelefoner uten å inngå kompromiss på lydkvalitet, design eller komfort, sier Pacal van Laer, Headphone Business Leader på WOOX Innovations. - For første gang har vi lagt inn en løsning som gjør det mulig å bruke hodetelefonene til musikk eller telefonsamtaler selv når støyreduksjonen er avslått. På denne måten vil man alltid kunne nyte god lydkvalitet fra Philips Fidelio.

Avansert hybridteknikk for støyredusering

Philips Fidelio NC1 hodetelefoner stenger ute bråk og støy fra omgivelsene med aktiv støyreduksjon. Hodetelefonene har en hybridløsning med fire mikrofoner som registrerer bakgrunnsstøy, inverterer signalene, fjerner støy og gir en opplevelse av stillhet. To ”FeedBackward” mikrofoner er plassert ved høyttalerelementene og gir en sterk støyreduksjon av lave frekvenser, mens to ”FeedForward” mikrofoner er plassert på hodetelefonenes utside for å redusere støy av mellomhøye og høye frekvenser.

Alle elementene til NC1 er utviklet for å passe perfekt til reisende og folk på farten. Hodetelefonene er sammenleggbare, har et kompakt design og er veldig lette, noe som gjør dem enkle å ha med på reise. Høy komfort over lang tid sikres gjennom svært komfortable øreputer som både er pustende og ergonomisk tilpasset. Med en batteritid på hele 30 timer kan den gode lyden også nytes på lange reiser. Når hodetelefonene går tom for strøm, kan de enkelt lades med en USB-kabel.

Egenskaper:

Philips Fidelio NC1 vil bli tilgjengelig på det nordiske markedet fra oktober til en veil. pris på 2 299,- NOK.

Powered by Labrador CMS