De helt trådløse øreproppene Hope kommer i flere farger. Foto: Happy Plugs

TURA TAR OVER HAPPY PLUGS

Tura Scandinavia tar over distribusjonen av Happy Plugs i Norge, Sverige og Danmark.

Publisert Sist oppdatert

– Happy Plugs kommer i forskjellige farger og design som appellerer til stilbevisste som ikke vil endre en tomme på stil eller kvalitet, skriver Tura på sine nettsider.

Det svenske selskapet Happy Plugs ble etablert i 2011, og i dagens portefølje finner man hodetelefoner og helt trådløse ørepropper, både for voksne og barn/unge.

Vi ønsker å fortsette reisen Happy Plugs har påbegynt

– Happy Plugs’ sortiment kompletterer vårt nåværende, og vi ønsker å fortsette reisen Happy Plugs har påbegynt, sier administrerende direktør Stefan Eriksson i Tura Scandinavia i en pressemelding.

Stefan Eriksson. Foto: Tura Scandinavia

Tura Scandinavia AB ble etablert i 1976, med opprinnelse i Onsala på den svenske vestkysten. Selskapet, som har hovedkontor i Sverige og salgskontorer i Norge, Danmark og Finland, arbeider med distribusjon av produkter innen forbrukerelektronikk, som lyd, video, mobil, data, foto, spill, TV, baby og hvitevarer. I tillegg arbeider de mot det profesjonelle markedet, innen foto, video og grafikk. Totalt har de 229 varemerker i porteføljen.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 6/2022, som ble distribuert uke 47. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS